О’ХАТ и ПЕРИЛ РИНГ

<Х1> Шта је прстен пениса?

<п> Прстен пениса је сексуална додатна опрема која се користи за побољшање мушке ерекције и продужења сексуалног односа. Такође познат као вибрациони прстен, поставља се у базу пениса, вршивши притисак који помаже у одржавању крви у оргуљењу, пружајући чвршће и дуготрајној ерекцији.

<Х2> Како ради прстен пениса?

<п> Прстен за пениле делује компресијом крвних судова у бази пениса, што помаже да се крв држи у оргуљењу и продужи ерекцију. Поред тога, неки модели прстена пениса имају спајан вибратор, који пружа додатни подстицај и за човека и партнера.

<Х3> Које су предности употребе прстена пениса?

<п> Употреба прстена пениса може донети неколико користи у сексуалном животу брачног пара. Поред помагања у одржавању подизања дуже, може повећати и осетљивост и задовољство током односа. Поред тога, прстен пениса може се користити као додатак за зачињење односа и истражити нове сензације.

<стронг> Како се користи прстен пениса?

<п> Да бисте правилно користили прстен за пенис, важно је да следите неке смернице. Прво, морате да изаберете праву величину за пенис, јер врло уски прстен може изазвати нелагоду, па чак и повреде. Затим једноставно поставите прстен у базу пениса, а вибратор се појавио горе или доле, у складу са склоповима пара.

<Спан> Важно је нагласити да прстен за пенис не сме да се користи у продуженим периодима, јер то може нарушити циркулацију крви и проузроковати оштећење пениса. Максимално препоручено време за употребу је 30 минута.

<О ол>
<ЛИ> Које врсте прстена пениса доступне?
<ЛИ> Каква је његова потребна када користите прстен пениса?
<ЛИ> Да ли прстен пениса може да користи сви мушкарци?
<ЛИ> Постоје ли контраиндикације за употребу прстена пениса?

<табле>
<тхеад>
<Тр>
<Хх> Пенил прстена типа
<Хх> Опис


<тди>
<Тр>
<ТД> Једноставни прстен пениса
<ТД> Основни модел, без вибрација.

<Тр>
<ТД> Вибрациони прстен пениса
<ТД> Модел са повезаним вибратором.

<Тр>
<ТД> ПЕРНИНГ ПЕРИНГ СА Стимулатором Цурнита
<ТД> Модел са продужењем који подстиче партнерску клиторису.


<а хреф = дува <Ифраме срц = "хттпс: //ввв.иоутубе.цом/ембед/видео_ид" ширина = "560" висина = "315" Фреребордер = "0" Дозволи за дозволу>