О’Хат и сврха текста

Сврха овог текста је да се објасни употреба свих елемената наведених у доприносу и како се могу применити на блог. Почнимо!

<Х1> – Елемент <Х1> користи се за креирање главног наслова за блог. Треба га користити само једном на почетку текста.

<Х2> – Елемент <Х2> користи се за креирање титлова у блог. Користе се за поделу текста у мање одељке и олакшавају читање.

<Х3> – Елемент <Х3> користи се за креирање титлова нижег нивоа у блог. Користе се за додатно подели текст на мање одељке.

<стронг> – Елемент <стронг> користи се за истицање важних речи или фраза у тексту. Обично се приказује подебљано.

<п> – Елемент <п> користи се за креирање параграфа у тексту. Користи се за одвајање различитих идеја или тема.

<Спан> – Тхе <спан> елемент се користи за примену специфичних стилова у део текста. Користи се када желите да примените другачији стил на одређену реч или фразу.

<ЛО> – Елемент <ЛОЛ> користи се за креирање наручених листа у тексту. Користи се када желите да наведете ставке у одређеном редоследу.

<ЛИ> – Елемент <ЛИ> користи се за креирање ставки листе унутар уредног или неожењеног листе.

<Табела> – Елемент <табела> користи се за креирање стола у тексту. Користи се када желите да прикажете табеларне информације.

<тхед> – Елемент <тхе> користи се за креирање заглавље табеле. Користи се за дефинисање ступаца табеле.

<ТР> – Елемент <ТР> користи се за креирање линије у табели. Користи се за дефинисање линија линија.

<Хх> – Елемент <ХХ> користи се за креирање наслова ћелије у табели. Користи се за дефинисање садржаја ћелија заглавља.

<тди> – Елемент <тди> користи се за груписање главног садржаја стола. Користи се за дефинисање тела табеле.

<ТД> – Елемент <ТД> користи се за креирање ћелија података у табели. Користи се за дефинисање садржаја ћелија података.

<а> – <а> елемент се користи за креирање веза до текста. Користи се када желите да повежете реч или фразу на другу страницу или функцију.

<Ф> – Елемент <СФ> није важећи ХТМЛ елемент. Можете се упутити на атрибут “Реф” који се користи у неким ХТМЛ елементима, као што су <а> или <оквир>. Атрибут “Реф” користи се за одређивање референце на другу страницу или функцију.

<Фраме> – Елемент <Фраме> користи се за укључивање садржаја са друге странице или функције у блог. Користи се када желите да прикажете видео, мапу или другу врсту укљученог садржаја.

Сада да објашњавамо употребу свих поменутих елемената, разговарајмо о неким додатним функцијама које се могу користити на блогу:

<Феатуред Сниппет> – А “Феатуред Сниппет” је одломак из Гоогле Резултати претраге. Користи се за пружање брзог и релевантног одговора на корисник питање.

<СитеЛинкс> – СитеЛинкс су додатне везе приказане на Гоогле Резултати претраге. Користе се за пружање брзе приступа важним страницама веб локација.

<Критике> – Прегледи су производи, услуге или компаније које су направили корисници. Користе се за пружање информација о квалитету и угледу производа или услуге.

<Дентед> – “Одрезан” је функција која се повлачи текстуални извоз са Гоогле Резултати претраге. Користи се за истицање важних или релевантних информација.

<Слика> – Слике су слике које се могу уградити у блог. Користе се за визуелно илуструју садржај и чине га привлачнијим.

<Људи такође питају> – “Људи такође питају” је ресурс у Гоогле Резултати претраживања који приказују питања везана за консултацију за претрагу. Користи се за пружање додатних одговора на уобичајена питања.

<Локални пакет> – “Локално паковање” је ресурс у Гоогле Резултати претраживања који приказују листу локалних компанија релевантних за консултацију за претрагу. Користи се за пружање информација о компанијама блиским кориснику.

<Панел знања> – “Панел знања” је информативна плоча приказана на Гоогле Резултати претраживања. Користи се за пружање брзих и релевантних информација о особи, месту или ствари.

<ФАК> – Често постављана питања често се постављају питања и њихове одговоре. Користе се за пружање додатних информација о одређеној теми.

<Новости> – Вести су недавне вести везане за одређену тему. Користе се за пружање – дата и релевантних информација.

<Пацк Пацк> – “Пакет слике” је група слика приказаних у Гоогле Резултати претраге. Користи се за пружање брзог приказа различитих слика везаних за тему.

<Видео> – “Видео снимци” су видео снимци који се могу уградити у блог. Користе се за пружање информација или визуелне забаве.

<Феатуред Видео> – А “Феатуред Видео” је истакнут видео у Гоогле Резултати претраживања. Користи се за пружање брзог и релевантног одговора на корисник питање.

<Видео Цароусел> – “Видео Цароусел” је карусел видео записа приказаних у Гоогле Резултати претраживања. Користи се за омогућавање брзог прегледа неколико видео записа везаних за тему.

<ТОП Сториес> – Топ приче су недавне и релевантне вести приказане на Гоогле Резултати претраге. Користе се за пружање – дата података о одређеној теми.

<Рецепти> – “Рецепти” су рецепти за кување. Користе се за пружање корака -Сеп упутства о томе како припремити одређено јело.

<Посао> – Послови су послови приказани у Гоогле Резултати претраживања. Користе се за пружање информација о могућностима радних места у одређеном сектору или месту.

<Твиттер> – Твиттер је платформа за друштвену медијуму где корисници могу да постављају и комуницирају са кратким порукама које се називају “Твеетс”. Користи се за дељење информација и повезивање са другим људима.

<Твиттер Цароусел> – “Твиттер Цароусел” је Твеет Цароусел приказан у Гоогле Резултати претраге. Користи се за омогућавање брзог приказа неколико твитова везаних за тему.

<Пронађи резултате на> – “Пронађи резултате на” је ресурс у Гоогле Резултати претраживања који омогућава корисницима да пронађу додатне резултате на другим веб локацијама.

<Погледајте резултате о> – Погледајте резултате о томе је ресурс у Гоогле Резултати претраживања који омогућава корисницима да виде додатне резултате о одређеној теми.

<Сродне претраге> – “Сродне претраге” су консултације за претрагу у вези са одређеном темом. Користе се за пружање додатних истраживачких предлога корисницима.

<Адс Топ> – Адс топ су огласи приказани на врху резултата Гоогле претрагама. Користе се за промоцију производа, услуга или компанија.

<Адс Боттом> – Доње огласа су огласи приказани на дну Гоогле-ових резултата претраге Гооглеа. Користе се за промоцију производа, услуга или компанија.

<Цароусел> – “Каросела” је карусел резултата приказаних у Гоогле Резултати претраживања. Користи се за пружање брзог приказа различитих резултата који се односе на тему.

<Догађаји> – “Догађаји” су будући догађаји који се односе на одређену тему. Користе се за пружање информација о релевантним догађајима који ће се ускоро догодити.

<Фотоковање> – “Пакет хотела” је група хотела која се приказују у Гоогле Резултати претраге. Користи се за пружање информација о хотелима близу корисника.

<Летови> – Летови су доступни летови који се односе на консултацију за претрагу. Користе се за пружање информација о летовима доступним на датој рути.

<Посао> – Послови су отвори за посао који се односе на истраживачке консултације. Користе се за пружање информација о могућностима радних места у одређеном сектору или месту.

<Адресс Пацк> – Адресно паковање је група адреса приказана у Гоогле Резултати претраживања. Користи се за пружање информација о адресама близу корисника.

<Повезани производи> – “Сродни производи” су производи који се односе на консултацију за претрагу. Користе се за пружање информација о сличним или комплементарним производима.

<Популарни производи> – Популарни производи су популарни производи који се односе на истраживачке консултације. Користе се за пружање информација о тренду или популарним производима тренутно.

<Куповина Огласи> – “Куповина огласа” су огласи за производ приказани у Гоогле Резултати претраге. Користе се за промоцију одређених производа и директних корисника на локације за куповину.

Сада када знате све ове елементе и функције, можете да креирате комплетан и информативни блог. Не заборавите да правилно користите ове елементе и релевантно да бисте омогућили искуство читања угодно за ваше читаоце.