О’Хон Беии Флор једе

<Х1> Шта долази Беија-Флор?

<п> Хуммингбирдс су фасцинантне птице познате по својој способности да лете велике брзине и њихову способност да се хране нектар цвећа. Али да ли знате шта једу ове мале птице?

<Х2> ХРАНУ ХУММИНГБИРДС

<п> Хуммингбирдс се сматрају нектариворозним птицама, односно нахране се углавном на нектар цвећа. Имају дуг, танки кљун, савршен је да досегну нектару унутар цвећа. Поред тога, они се такође хране малим инсектима, као што су мухе, мрави и пауци.

<п> Хуммингбирдс је познат по својој високој метаболичкој стопи, што значи да је потребно да се стално хране да би добили довољно енергије да лете и држе своје тело активно. Процјењује се да хуммингбирд може да посети стотине цвећа у једном дану да се храни.

<Х3> Радиоциознисти о храњењу хуммингбирдс

<п> Поред храњења нектара цвећа и инсеката, хуммингбирдс такође могу конзумирати нектар неког воћа, као што су зреле банане. Међутим, већина ваше исхране састоји се од нектара и инсеката.

<п> Хуммингбирдс имају специјализовани језик, који се назива виљушан језик, што им омогућава да ефикасно лифне нектар цвећа. Овај језик је у стању да се подели на два краја, омогућавајући хуммингбирд-у да сакупља више нектара са сваком посетом цвећем.

<п> Поред тога, Хуммингбирдс је у стању да лете у различитим положајима, омогућавајући им да приступе нектар цвећа на различите начине. Они могу да лете наопако, бок, па чак и наопако до нектара у одређеном цвећу.

<О ол>
<ЛИ> Хуммингбирдс и опрашивање
<ЛИ> Хуммингбирдс и очување цвећа
<ЛИ> Хуммингбирдс и важност екосистема

<табле>
<тхеад>
<Тр>
<Хх> Научно име
<Хх> Породица
<Хх> Географска дистрибуција


<тди>
<Тр>
<ТД> Аподиформс
<ТД> Троцхилидае
<ТД> Јужна Америка, Централна Америка и Северна Америка


<а хреф = дува <Ифраме срц = "хттпс: //ввв.иоутубе.цом/ембед/видео_ид" ширина = "560" висина = "315" Фреребордер = "0" Дозволи за дозволу>

<ФЕАСТЕРЕД СНИППЕТ>
<ВЕРБУЛИНКС>
<Критике>
<Откривен>
<Слика>
<Људи такође питају>
<Лоцал Пацк>
<Панел знања>
<ФАК>
<Новости>
<Пакет слике>
<Видео>
<Феатуред Видео>
<Видео Цароусел>
<ТОП Сториес>
<Рецепти>
<Посао>
<Твиттер>
<Твиттер Цароусел>
<Пронађи резултате на>
<Види резултате о>
<Повезане претраге>
<Адс топ>
<Адс Боттлонд>
<Цароусел>
<Догађаји>
<Хотели пакет>
<Летови>
<Посао>
<Адресс Пацк>
<Повезани производи>
<Популарни производи>
<Куповина Огласи>