Песме Ерасмо Царлоса Будућност припада … Иоунг Гуард

<Х1> Ерасмо Царлос Сонгс: Будућност припада младом стражару

<п> Ерасмо Царлос, познат и као “Тремендрао”, једна је од икона бразилске музике. Са каријером која се протеже више од пет деценија, сматра се једним од пионирских покрета за младе Гуарде, који је обележио бразилску музику 1960-их.

<Х2> Млади стражар и његов утицај на бразилску музику

<п> Млади стражар је био музички покрет који је појавио у Бразилу 1960-их. Код је командовао уметницима као што је Роберто Царлос, Вандерлеа и Ерасмо Царлос, покрет је покренуо нови звук и млађи став према бразилској музици времена. / П >

<п> Иоунг Гуард Сонгс обележиле су романтичне текстове и плешу мелодије, који су освојили младу публику времена. Ерасмо Царлос био је један од главних композитора и тумача овог покрета, а хитови попут “седећи успут” и “Феста де Арромба”.

<Х3> Песме Ерасмо Царлоса

<п> Ерасмо Царлос има опсежну дискографију, са преко 40 албума пуштених у својој каријери. Ваше песме покривају разне стилове, као што су стене, поп, романтичне баладе, па чак и самба.

<п> Неки од најпознатијих песама Ерасмо Царлоса укључују:

<О ол>
<ЛИ> “Седи се с пута”
<ЛИ> “Феста де Ромба”
<ЛИ> “Сли Китти”
<ЛИ> “Моја слава лоших”
<ЛИ> “Жена (Фрагиле Сек)”

<п> Ове песме су постале праве класике бразилске музике и и даље се чују и цени до данас.

<Х2> Ерасмус Легаци Царлос

<п> Ерасмо Царлос је оставио важну заоставштину бразилске музике. Поред сопствених песама, он је такође био сјајан саставни партнер Роберто Царлоса, са којим је написао неколико хитова.

<п> Поред тога, Ерасмо Царлос је такође познат по свом наступу као музички продуцент, који је радио са неколико уметника током каријере.

<п> Његов јединствени стил и допринос бразилској музици направио је Ерасмус Царлос један од најважнијих и утицајних уметника у земљи.

<Х2> Закључак

<п> Ерасмо Царлос и млади чувар оставили су важну заоставштину бразилске музике. Ваше песме и даље се чују и цени до данас, показујући да будућност припада Јовем Гуарди.

<п> Ако још увек не знате песме Ерасма Царлоса, вреди шансе и одушевити са својим безвременским хитовима.