Пинтадинха пилетина Снимила сам штап на Гато Летрас

<Х1> Пинтадинха Пилетина: Пуцао сам на штап у мачкама – писма и уродности

<п> Пинтадинха пилетина појава је код деце, освајајући милионе фанова широм света. Једна од најпопуларнијих песама вашег репертоара је “Бацио сам нинд без мачке”, који одушевљавају малене са својим забавним мелодијом и каптивастим текстовима.

<Х2> Лирицс “Атраи О Пау Но Гато”

<п> Тхе Лирицс оф тхе Сонг “Бацио сам штап у мачку” Једноставно је и лако научити. Проверите у наставку:

<Блоцккуоте>
<п> Снимио сам штап у мачка до
<п> али тт цат
<п> није умро-реу-реу
<п> Дона цхица-ца
<п> ми је дивио
<п> вришти, врисак који је мачка дала

<п> Ова песма је део репертоара пилетине насликане од њеног настанка у 2006. То је адаптација бразилске популарне песме, која је преправљена и добила је нову одећу са анимацијом пинтадинхе пилетине.

<Х2> Радиоциознисти о “упуцали сам штап у мачка”

<п> Поред забавне песме “, упуцао сам штап, а ниједна мачка” такође има занимљиве радозналости. Проверите у наставку:

<О ол>
<ЛИ> <стронг> Песма песме: оригинална песма, од којих је песма пинтадинхе пилетине адаптација, веома је стара и део бразилског фолклора.
<ЛИ> <Снажна> Настава вриједности: Музика је разиграни начин да предаје децу о важности поштовања животиња и не вежбају насиље.
<ЛИ> <стронг> Популарност: “Снимио сам штап у мачка” Једна је од најпопуларнијих песама у пилетини, као један од најгледанијих видео записа на званичном ИоуТубе каналу.

<Х3> Гледајте видео “Бацио сам штап без мачке”

<ифраме видтх = "560" висина = "315" срц = "хттпс: //ввв.иоутубе.цом/ембед/6кзззвф7хјоц" Фрамебордер = "0" ДоледАл = "Акцелерометар; аутоматска плоча;; Слика на слици"

<п> Уживајте у гледању видеа “Бацио сам штап у мачку” и забављам се са пилетином обојеним и вашом класом!

<Х2> Остале песме из пинтадинхе пилетине

<п> Пинтадинха пилетина има огроман репертоар дечијих песама. Поред “Снимао сам штап без мачке”, неке друге познате песме су:

<ул>
<ЛИ> АБЦ
<ЛИ> Солдиер Марцх
<ЛИ> означава
<ЛИ> МАРОР САМО

<п> Ове песме су идеалне за забаву и образовање деце, стимулишући учење на забавном путу.

<Х2> Закључак

<п> Песма “Снимила сам штап у мачку” Једно је од великих хитова обојене пилетине, очаравајуће деце свих узраста. Са својим једноставним текстовима и очаравајуће мелодију, ова песма учи важне вредности и забављају малишане. Уживајте у гледању видео записа и истражите огроман репертоар песама пинтадинха пилетине!