Писсер шта може бити

<Х1> Писсеви: Шта може бити?

<п> Мијадеира је чест проблем који утиче на многе људе, посебно жене. Карактерише га честа осећаја жеље за уринитом, чак и када је бешика празна. Поред тога, може бити у пратњи боли или нелагодности у региону карлита.

<Х2> Узроци мачке

<п> маца може имати неколико узрока, најчешће бића:

<О ол>
<ЛИ> <стронг> Уринарна инфекција: Један од главних узрока пишање је инфекција мокраћне путеве, која се јавља када бактерије уђу у мокраћни тракт и изазивају упалу.
<ЛИ> <стронг> Интерстицијски циститис: Такође познат и као болни синдром мокраћа, интерстицијски циститис је хронично стање које узрокује бол и нелагоду у бешику.
<ЛИ> <стронг> сексуално преносиве болести: неки СТД-ови, попут хламидије и гонореје, могу проузроковати симптоме пишања.
<ЛИ> <стронг> Трудноћа: Током трудноће, хормоналне промене и повећане материце могу извршити притисак на бешику, узрокујући да се спремност често уринира.

<Х2> Писсер третман

<п> Лечење љутња зависи од основног узрока. У случају инфекције мокраћних путева, на пример, лекар може прописати антибиотике за уклањање бактерија. У случају интерстицијских циститиса, лечење може укључивати лекове за ублажавање болова и терапија за јачање мишића бешике.

<Х3> ПИССЕР Превенција

<п> Неке мере могу помоћи у спречавању врха, као што су:

<ул>
<ЛИ> <стронг> Пијење пуно воде: који остаје хидрирана помаже да разблаже урин и смањује иритацију бешике.
<ЛИ> <стронг> Потпуно испразње бешике: Обавезно уносите у мокрену кад год се осећате као да се осећате као.
<ЛИ> <стронг> Избегавајте да држите урин: држећи урин дуже време може повећати притисак мокраћног мјехура и изазвати иритацију.
<ЛИ> <стронг> мокрење након сексуалног односа: Ово помаже да елиминише могуће бактерије које су можда ушле у мокраћне тракте током сексуалног чина.

<Х2> Када потражити лекара?

<п> Важно је потражити медицинску помоћ ако би се симптоми пишања трајали више од неколико дана, ако је праћено интензивним боловима или крвљу у урину, или ако је повезан са другим забрињавајућим симптомима.

<п> <стронг> Референце:

<О ол>
<ЛИ> <а хреф = "хттпс: //ввв.минхавида.цом.бр/саде/темас/мијадеира "Таргет =" _бланк "> Мој живот
<ЛИ> <а хреф = "хттпс: //ввв.туасауде.цом/мијадеира/ "таргет =" _бланк "> Ваше здравље

<ифраме срц = "хттпс: //ввв.иоутубе.цом/ембед/видео_ид" Фреребордер = "0" Дозволи = "Акцелерометар; аутоматска опрема; цлипбоард-врита; / ифраме>