Порука за Дан директора школе

<Х1> Порука за Дан директора школе

<п> 12. новембра, дан директора школе се слави, посебан датум да поштује оне који играју кључну улогу у управљању образовним установама. На овом блогу ћемо говорити о важности директора школе и како њен учинак утиче на квалитет образовања.

<Х2> Важност директора школе

<п> Главница школе је одговорна за вођење и координацију свих школских активности, од педагошког менаџмента на финансијско управљање. Његова функција надилази доношење одлука, то је веза између наставника, студената, родитеља и целе школске заједнице.

<п> <стронг> Главна школа има своје главне атрибуције:

<О ол>
<ЛИ> Дефинишите и примените педагошки пројекат школе;
<ЛИ> Управљајте људским, материјалним и финансијским ресурсима;
<ли> Пратите перформансе студената;
<ЛИ> Промовисање интеграције између школе и заједнице;
<ЛИ> Успоставити партнерства и тражити ресурсе за школу;
<ЛИ> Осигурајте сигурно и добродоводно окружење за све.

<Х2> Вршење директора школе у ​​квалитету образовања

<п> На директор школе игра кључну улогу у потрази за квалитетом образовања. Одговоран је за стварање окружења који погодује учењу, подстицање учешћа свих укључених у образовни процес.

<п> <Спан> Поред тога, основна основна школа увек мора бити у току о новим тенденцијама и образовним праксама, непрестано желети да побољшају квалитет образовања коју нуди школа.

<Х3> Вредновање директора школе

<П> Од суштинског је значаја да се цифра главнице школске и признаје, и од стране школске заједнице и од стране власти одговорних за образовање. Уосталом, то је кроз своје перформансе да школа може постати простор за трансформацију и развој.

<п> Стога је на дан директора школе важно да изрази нашу захвалност и признање за све рад обављене од ових професионалаца. Ако сте студент, отац, учитељ или члан школске заједнице, преузмите овај датум да се захвалите и вреднује главницу своје школе.

<п> <а хреф = "референце:

<О ол>
<ЛИ> <а хреф = "реф"> хттпс: //ввв.екампле.цом
<ЛИ> <а хреф = "реф"> хттпс: //ввв.екампле.цом
<ЛИ> <а хреф = "реф"> хттпс: //ввв.екампле.цом

<Ифраме срц = "хттпс: //ввв.екампле.цом">