Порука за оне који ће то учинити

<Х1> Порука за оне који ће учинити Енем

<п> Ако се припремате да направите Енем, знате да сте на правом путу да бисте постигли своје циљеве. Национални преглед средње школе један је од главних улазних врата за високо образовање у Бразилу, а правилно припрема је пресудно за добре резултате.

<Х2> Зашто се припремити за ЕНЕМ?

Енем је доказ који покрива различита подручја знања, као што су језици, хуманистичке науке и математике. Поред тога, користи се и као критеријум селекције за програме приступа високог образовања, као што су Сису, проуни и Фиес.

<Х3> Савети за припрему за ЕНЕМ

<О ол>
<ЛИ> <стронг> Организујте своје време: Урадите план студије и дистрибуирајте теме на уравнотежен начин током целе недеље.
<ЛИ> <стронг> проучавати све области знања: Немојте се само фокусирати на субјекте који вам се највише свиђају, важно је да се добро проведите у свим областима.
<ЛИ> <стронг> ријешити претходна питања: урадите симулације са претходним ЕНЕМ тестовима да се упознате са стилом теста.
<ЛИ> <стронг> Тражите студијске материјале: Користите књиге, брошуре, видео лекције и друге ресурсе за допуну студија.
<ЛИ> <стронг> Одмори се и побрините се за своје здравље: Не користи се не смета нон-стоп и исцрпљена. Одмарајте се, имате добру исхрану и практикујте физичку активност.

<Х2> Како се бавити ЕНЕМ притиском?

<п> Енем може да створи велики притисак и анксиозност, али је важно запамтити да није једини критеријум за оцењивање уношења високог образовања. Постоје и други облици приступа, као што су пријемни испити и специфични процеси селекције сваке институције.

<п> <стронг> Не упоређујте са другима: Свака особа има свој темпо студије и сопствене вештине. Усредсредите се на побољшање сваког дана без бриге о извођењу других.

<п> <стронг> Верујте свом потенцијалу: Припремили сте се на најбољи могући начин, верујте свом знању и вештинама. Верујте себи и дајте све од себе.

<Х2> Закључак

<п> Енем је прилика да се покаже сав његов потенцијал и стекне слободно место у високом образовању. Припремите се што је могуће најбоље, држите фокус и веровати у себе. Срећно!