Порука пријатељу који је изгубио бебу

<Х1> Порука пријатељу који је изгубио бебу

<П> Изгубити бебу је изузетно болно и тешко је се бавити. У овом тренутку је важно пружити подршку и удобност пријатељу који пролази кроз ову деликатну ситуацију. Љубавна порука може вам помоћи да изразите своју љубав и солидарност. Ево неколико речи које могу бити утешно:

<Х2> 1. “Овде сам због тебе”
<п> Драги пријатељу, знај да сам овде овде за тебе. Знам да нема речи које могу ублажити вашу бол, али вољни сам да вас чујем, загрли вас и подржите вас у свему што вам треба.

<Х2> 2 “Осјетите се загрљену”
<П> Када речи нису довољне, загрљај може пренијети сву љубав и наклоност коју желимо да изразимо. Осјећај се да ме прихвати, пријатељу. Слаћу сву своју љубав и позитивну енергију у овом тешком времену.

<Х2> 3. “Запамтите да нисте сами”
<п> Иако се чини да се свет срушио, запамтите да нисте сами на овом путовању. Овде сам поред тебе, баш као и други људи који вас воле и брину о вама. Заједно ћемо превазићи ову бол и пронаћи снагу да кренемо даље.

<Х2> 4. “Ваша беба ће увек бити упамћена”
<п> Ваша беба је била светлост која је интензивно блистала у нашем животу, чак и на кратко време. Увек ће бити упамћен и вољен. Ваша заоставштина ће бити присутна у нашим срцима и успоменама заувек.

<Х2> 5 “Допустите себи да осетите”
<п> Нема одређеног начина да се бави губитком бебе. Дозволите себи да осетите све емоције које настају, било да је тужно, љутњу, збрку или било који други. Немојте бити покривени јер је потресени, јер је природно и разумљиво. Овде сам да вас подржим у свим фазама овог процеса.

<п> Пријатељ, знај да ниси сам на овом путовању. Овде сам да вас подржим, чујем вас и нудим вам сву моју подршку. Будите снажни, али и дозволите себи да будете рањиви. Бол губитка је огромн, али са љубављу и јединством наћи ћемо снагу да кренемо даље.