Последња љубав Мистер Морган

<Х1> Последња љубав Мистер Морган

<п> Филм “Последња љубав господина Моргана” је француска производња у режији Сандра Неттелбецк и објављен је у 2013. године. Саставни филм говори о Паул Моргану, пензионисаном учитељу који живи усамљени живот у усамљеном животу у усамљеном животу у Паризу. П>

<Х2> Синопсис

<п> Паул Морган, коју игра Мицхаел Цаине, старији је човек који живи сама у свом стану у Паризу. Он је бивши учитељ књижевности и сада проводи дане читање и писање. Његова усамљена рутина прекида се када сретне младу Паулине, коју игра Цлеменце Поеси.

<п> Паулине је плесач који доживљава финансијске потешкоће и завршава постајући нови комшија Мистера Моргана. Постепено, њих двоје развијају мало вероватно пријатељство и почне да деле своје приче и животна искуства.

<Х2> Улива се

<п> Избацивање “Последње љубави господина Моргана” садржи велика имена у биоскопу, као што су:

<ул>
<ЛИ> Мицхаел Цаине као Паул Морган
<ЛИ> Цлеменце Поеси као Паулине
<ЛИ> Гиллиан Андерсон као Маргарет Морган
<ЛИ> Јустин Кирк као Милес Морган

<Х2> Критике

<п> Филм је примио позитивну критику из специјализоване штампе. Перформансе Мицхаела Цаине-а је веома хваљена, као и хемија међу главним ликовима. Узбудљива прича и звучни запис такође су истакнуте као предности филма.

<Х3> Цуриоритете

<п> Неке уродности о “Мистер Морган-овој последње љубави”:

<О ол>
<ЛИ> Филм је био заснован на књизи “Ла Доуцеур Ассассине” од Францоисе Дорнер.
<ЛИ> Мицхаел Цаине је научио да говори француски да би играо лик.
<ЛИ> Оригинални звучни запис који се састојао од Ханса Зиммер-а.

<Х3> Приколица

<ифраме видтх = "560" висина = "315" срц = "хттпс: //ввв.иоутубе.цом/ембед/видео_ид" ФререБордер = "0" Дозволи = "Акцелерометар; аутоматска плоча;;

<Х2> Закључак

<п> “Мистер Морган-ова последња љубав” је узбудљив филм који се бави темама као што су усамљеност, пријатељство и поновно покретање. Перформансе Мицхаела Цаине-а и Паришко-прекрасна кинематографија чине ову причу још више очаравајуће. Вриједно је проверити ову француску производњу која нас отежава да се одражава на важност људских веза.