Потражите саао јоао

<Х1> Потражите светог Јована

<Х2> Увод
<п> Сао Јоао је једна од најтраживнијих партија у Бразилу, посебно на североистоку. Поред типичне хране и плесова, важан део странке је избор изгледа. На овом блогу, дајмо неке савете како да поставимо савршени изглед рок јунских партија.

<Х2> Изглед елемената
<П> Да бисте сакупили изглед светог Јована, важно је размотрити неке традиционалне елементе, као што су:

<Х3> Шах
<п> Шах је класичан отисак јунских странка. Можете се одлучити за мајицу или хаљину да бисте саставили свој изглед. Постоји неколико боја и шаховских образаца који би изабрали, тако да можете пронаћи онај који најбоље одговара вашем стилу.

<Х3> Слав шешир
<п> Шама слама је типична прибор јунских странака. Поред заштите од сунца, он даје посебан додир на изглед. Можете да одаберете једноставнији шешир или га украсите врпцима и цвећем.

<Х3> Сцар на врату
<п> Шал у врату је детаљ који све разликује у јуну изгледу. Можете да одаберете шал са плаћеним штампањем или са разлозима који се односе на Ст. Јован, као што су заставе и бонфире.

<Х3> Кожне чизме или сандале
<п> да бисте довршили изглед, можете се одлучити за кожне чизме или сандале. Поред тога што је угодно, савршено се комбинују са расположењем јунских странака.

<Х2> Јахање изгледа
<П> Сада када знате традиционалне елементе јунског изгледа, дајемо вам неколико савета о томе како да саставите свој поглед:

<О ол>
<ЛИ> Почните одабиром шаховог комада који вам се свиђа попут кошуље или хаљине;
<ли> Комбинујте шах са фармеркама или фармеркима;
<ЛИ> Поставите шал око врата, везујући се опуштено;
<ЛИ> Довршите изглед са сламом са сламом;
<ЛИ> Завршетак са кожним чизмама или сандалима.

<Х2> Закључак
<п> Ст. Јохн је забава пуна традиције и избор изгледа је важан део ове прославе. Са врховима овог блога, спремни сте да стекнете јунске странке аутентичним и стилским изгледом. Уживајте у забави и забавите се!