Појединачни химни ЦЦБ Велики сликар

<Х1> Појединачне химне ЦЦБ: Велики сликар

<п> ЦЦБ појединачне химне су збирка верске музике која се користи у црквама хришћанске заједнице у Бразилу. Ове химне чине се чланови саме цркве и представљају облик похвале и обожавања Бога.

<Х2> Велики сликар

<п> Један од најпознатијих и драгих химних чланова ЦЦБ-а је “Велики сликар”. Ова химна, непознатог ауторства је истински уметнички рад у облику музике.

<п> Хттп “Велики сликар” говори о стварању света од стране Бога, упоређујући га са сјајним сликаром који користи боје и четке да донесу своје радове на живот. Лирицс ове химне су препуне метафора и поезије, преносе поруку дивљења и захвалности за божанско креацију.

<п> <стронг> Лирицс оф ХИМН “Велики сликар”:

<О ол>
<ЛИ> Велики сликар универзума
<ли> Сликала је земљу и небо
<ЛИ> са вашим рукама направљеним природом
<ЛИ> и све у њима је

<п> Ово је само изломак од химне, који има неколико Станзаса и стихова који изнуђује величину и савршенство Божје креације.

<Х3> Значај појединачних химата ЦЦБ

<п> Појединачне химне ЦЦБ игра кључну улогу у црква хришћанске конгрегације у Бразилу. Поред тога што је облик похвале и обожавања Бога, ови химни такође преносе учења и ојачају веру Црквених чланова.

<п> Химне су певане током ЦЦБ услуга и састанка, пружајући тренутке заједништва и одраз. Они су такође облик уметничког и културног изражавања, очувајући традицију и идентитет цркве.

<п> <Спан> Поред тога, ЦЦБ лабави химни такође су облик евангелизације, као што је често текстови ових песама пренеле поруке вере и надају се онима који их чују.
<тхеад>
<Тр>
<Хх> Химн
<Хх> Аутор


<тди>
<Тр>
<ТД> Велики сликар
<ТД> Непознато

<Тр>
<ТД> АНТХЕМ 1
<ТД> Јоао Силва

<Тр>
<ТД> Химн 2
<ТД> Мариа Сантос


У ЦЦБ-у постоје стотине појединачних химна, свака са сопственом историјом и значењем. Ове песме се преносе из генерације у генерацију, као део традиције и културе цркве.

<а хреф = "хттпс: //ввв.ццб.орг.бр/хинос-вулсцци "> Референца: Појединачне химне ЦЦБ

<Ифраме срц = "хттпс: //ввв.иоутубе.цом/ембед/видео_ид" ширина = "560" висина = "315" Фреребордер = "0" Дозволи за дозволу>

<п> Појединачни химни ЦЦБ су облик изражавања вере и преданости чланова хришћанске конгрегације у Бразилу. Супе се са жаром и емоцијама, преносе поруке љубави, захвалности и обожавању Богу.

<п> Ако још не знате ЦЦБ лабаве химне, препоручујем да их покушате да их слушате и укључите у лепоту и духовност ових песама. Сигуран сам да ће вас додирнути порука вере и надати се да ће пренијети.