Право име Паулинхо О Локо

<Х1> Право име Паулинхо Локо

<п> Паулинхо Локо је познати бразилски Функ Сингер, познат по својим анимираним песмама и ирреверентним текстовима. Али знате ли како је право име овог уметника? У овом чланку ћемо открити ове информације и рећи још мало о Паулинховој каријери Локо.

<Х2> Ко је Паулинхо Локо?

<п> Паулинхо Локо, чије је право име Пауло да Силва рођен 1985. године у Рију де Жанеиру. Из младог доба је показао интересовање за музику и почео да се укључи у Функ Цариоца, популаран музички жанр у региону . П>

<П> Са својим јединственим стилом и смешним стиховима, Паулинхо Локо је освојио публику и постао једно од главних имена Функ-а у Бразилу. Ваше песме су познате по својим заразним откуцајима и упечатљивим хоровима који сви плешу.

<Х3> Паулинхо-ова каријера Локо

<п> Паулинхова каријера Локо је почела да се креће почетком 2000-их, када је покренуо свој први успех “, Функ Паулинхо О Локо”. Одатле више није зауставио и ослободио неколико хитова који су постали популарни широм земље.

<п> Поред певача, Паулинхо Локо је такође композитор и музички продуцент. Радио је са неколико познатих функ уметника и сарађивао на неколико успешних песама.

<стронг> Радиозности о Паулинхо Локо

<О ол>
<ЛИ> Паулинхо Локо је наступио у неколико земаља, узимајући бразилску функцију свету.
<ЛИ> Познато је по њеној енергији и харизматично наступи на позорници.
<ЛИ> Надимак “Локо” је настао због његовог непопуштеног и забавног начина бића.

<табле>
<тхеад>
<Тр>
<хх> година
<Хх> Албум


<тди>
<Тр>
<ТД> 2005
<ТД> Функ из Паулинхо О Локо

<Тр>
<ТД> 2008
<ТД> Укупно лудило

<Тр>
<ТД> 2012
<ТД> Експлодира срце


<п> Паулинхо Локо је потпуни и талентовани уметник који је стекао свој простор у бразилској музичкој сцени. Са својим харизмом и анимираним песмама, и даље је успешан и анимирајући публику где год да иде.

<а хреф = "хтт: //ввв.паулинхоолоко.цом.бр "> Сазнајте више о Паулинхо Локо

<РЕФ> Извор: ввв.паулинхоолоко.цом.бр