Први пут дају дупе

<Х1> мој први пут дам гузицу

<п> Здраво, драги читаоци! Данас ћу поделити са вама врло посебно и интимно искуство: мој први пут дајући гузицу. Знам да овај предмет може бити Табу за многе људе, али верујем да је важно да се о томе отворено и искрено разговарају о томе.

<Х2> Одлука

<п> Одлука о испробавању аналног секса за мене ми није била лака. Увек сам имао радозналост, али имао сам и много страхова и страхова. Међутим, након много истраживања и разговора са мојим партнером, одлучио сам да будем спреман да истражим овај нови облик задовољства.

<Х3> Припрема

<П> Пре свега, од суштинског је значаја да се правилно припремите за анални секс. Ово укључује добру хигијену, употребу мазива и менталне опуштања воде. Важно је запамтити да АНУС није природно подмазан као вагина, па је употреба мазива од суштинског значаја за избегавање нелагодности и повреда.

<п> Такође је важно почети споро, са аутомобилима и спољним подражајима, пре одласка на продор. Опуштање је основно за искуство да буде пријатно и безболно.

<стронг> искуство

<п> Мој први пут давање дупе је била мешавина нервозе и узбуђења. Мој партнер је био изузетно опрезан и пажљив, поштујући моје границе и дајући ми сву потребну подршку. Постепено смо истраживали овај нови облик задовољства заједно.

<п> Важно је напоменути да је свака особа јединствена и искуство може варирати. Неки људи могу осећати бол или нелагоду, док други могу само да осећају задовољство. Дијалог и међусобно поштовање су од суштинског значаја да се оба партнера осећају угодно и безбедно.

<О ол>
<ЛИ> Користите мазиво на води;
<ЛИ> Опустите се и идите споро;
<ЛИ> Комуницирајте са партнером;
<ЛИ> Поштујте своје границе;
<ЛИ> Испробајте различите позиције;

<табле>
<тхеад>
<Тр>
<Хх> Препоручене позиције за аналним секс


<тди>
<Тр>
<ТД> Четири

<Тр>
<ТД> Ладинхо

<Тр>
<ТД> Јахање


<п> Важно је запамтити да би анални секс требао бити споразумно и пажљиво извести. Ако се не осећате угодно или сигурно, не оклевајте да кажете не. Задовољство би требало да буде обострано и пријатно искуство за оба партнера.

<а хреф = дува <Ифраме срц = "хттпс: //ввв.иоутубе.цом/ембед/видео_ид" ширина = "560" висина = "315" Фреребордер = "0" Дозволи за дозволу>

<п> Надам се да је овај извештај био користан и просветљујући вас. Увек запамтите да сазнате, разговарајте са својим партнером и поштујте своје границе. Анални секс може бити пријатан и обогаћујући искуство, под условом да се то уради са обостраном одговорношћу и сагласношћу.