Прво заштитник или хидратантност

<Х1> Прво заштитник или хидратантниј?

<п> Када је у питању нега коже, многи људи сумњају у који производ прво се односи на крему за сунчање или овлаживач. На овом блогу ћемо разјаснити ово питање и објаснити важност сваког од ових производа.

<Х2> Важност влажне кретене

<п> Влаживач је од суштинског значаја за одржавање здраве и добро се брине. Помаже да замените природну влагу коже, спречавајући сувоћу и пилинг. Поред тога, хидратантна кревета такође може помоћи побољшању еластичности коже и смањити појаву танких линија и бора.

<п> На тржишту постоје различите врсте влажиња, попут креме, лосиона и гелова. Важно је одабрати производ погодан за вашу тип коже и специфичне потребе.

<Х2> Важност крема за сунчање

<п> Сунчана крема је пресудна за заштиту коже од оштећења узроковане сунчевом светлошћу. Прекомерно излагање сунцу може довести до превременог старења, мрља, опекотина, па чак и развоју рака коже.

<п> Препоручује се да се свакодневно применила креће за сунчање, чак и у облачно или кишним данима. Треба нанети у свим изложеним подручјима тела, укључујући лице, врат, руке и ноге.

<Х3> Који се први пут односи?

<П> Сада када разумемо важност и хидратантне и крема за сунчање, настаје сумња: која се прво односи?

<п> Одговор је једноставан: овлаживач треба прво да се примењује, а затим крема за сунчање. То је зато што хидратантна кретена помаже да припреми кожу, што га чини пријемчивима на предностима сунчеве крезера.

<п> Након наношења влажног кретања, причекајте неколико минута да га коже апсорбује. Затим нанесите крему за сунчање у одговарајућу количину, осигуравајући једнолико покривање.

<п> Не заборавите да се на свака два сата поново наводе усплињу на провод, поготово ако је то изложен сунцу дуго времена или се превише знојити.

<Х2> Закључак

<п> Оба хидратантна и крема за сунчање су неопходни за одржавање здравља и лепоте коже. Право наношење ових производа, штитит ћете кожу од оштећења од сунца и водити га хидрираним и неговане.

<п> Не заборавите да се консултујете са дерматологом за одређене препоруке за вашу типу коже и појединачне потребе. Пазите на своју кожу и уживајте у здравом и блиставом изгледу!