превентивно хапшење шта и

<Х1> Превентивни затвор: Шта је то и како то функционише?

<п> Превентивно хапшење је мера предострожности кривичне процедуралне природе која има за циљ да обезбеди јавни ред, кривично упутство и примену кривичног права. Састоји се од ускраћивања слободе оптужених пре коначне пресуде казне казне.

<Х2> Како то ради пред -тарско притвор?

<п> Превентивно хапшење може се умањити током фазе истраге, чак и пре почетка правосудног процеса, или током процеса, када постоје докази о ауторству и доказу о материјалности злочина, поред присуства било којег правног захтева који оправдавају меру.

<п> Захтеви за уредбу предњачког притвора предвиђени су у члану 312. Бразилског кривичног поступка и укључују гаранцију јавног реда, практичност кривичног упутства и потребу да се осигура примена кривичног права.

<Х3> Гаранција за јавни ред

<п> Гаранција за јавни ред један је од најчешћих захтева за уредбом пре-производње притвора. Односи се на потребу да се оптужени избегне нове злочине, као и да сачувају спокој и сигурност друштва.

<стронг> погодност кривичног упутства

<п> Погодност криминалног упутства односи се на потребу да се обезбеди докази и редован напредак процеса. Превентивно хапшење може се умањити када је оптужени ризик да ће оптужени ометати доказе, прети сведоке, уништавајући доказе или на неки начин утицали на процес.

<Спан> Потребно је да се осигура примена кривичног права

Потреба да се осигура примени кривичног закона повезано је са могућношћу бекства од оптуженог или опструкције правде. Превентивно хапшење може се умањити када постоје докази да ће оптужени избећи земљу или сакрити да избегне кривичну одговорност.

<О ол>
<ЛИ> Захтеви за декрет преприличног притвора:
<О ол>
<ЛИ> Гаранција јавног реда
<ЛИ> Погодност кривичног упутства
<ЛИ> Потребно је да се осигура примена кривичног закона

<табле>
<тхеад>
<Тр>
<Хх> Захтеви
<Хх> Опис


<тди>
<Тр>
<ТД> Гаранција за јавни ред
<ТД> Потребно је да избегнете нове злочине и сачувајте сигурност друштва

<Тр>
<ТД> Погодност кривичног упутства
<ТД> Потребно је да осигурате производњу и редовни напредак процеса

<Тр>
<ТД> Потребно је да се осигура примена кривичног закона
<ТД> Могућност бекства од оптуженог или опструкције правде


<а хреф = дува <Ифраме срц = "хттпс: //ввв.екампле.цом">