Принт Онлине наслов

<Х1> Штампање на мрежи наслов

<п> Да ли сте икада требали да одштампате назив на мрежи и нисте знали како то учинити? У овом чланку ћемо вам показати неке опције за штампање наслова на практичан и брз начин.

<Х2> Опција 1: Коришћење штампача

<п> Ако имате штампач код куће или уред, штампање мрежног наслова је прилично једноставно. Само следите следеће кораке:

<О ол>
<ЛИ> Отворите веб документ или страницу која садржи наслов који желите да штампате.
<ЛИ> Изаберите наслов мишем, истичући га.
<ЛИ> Ригхт -цлицк и одаберите опцију “Штампање”.
<ЛИ> У прозору за штампање проверите да ли је одабран исправан штампач и кликните на “Принт”.

<п> Спремни! Ваш наслов ће се одштампати на изабраном листу папира.

<Х2> Опција 2: Коришћење интернетске услуге штампања

<п> Ако немате штампач или преферирате практичнију опцију, постоји неколико доступних услуга интернета. Ове услуге вам омогућавају да пошаљете датотеку или називску везу коју желите да одштампате и примите документ одштампан у вашем дому или канцеларији.

<п> Неке услуге штампања на мрежи такође нуде опцију персонализације, омогућавајући вам да одаберете врсту папира, величине и завршне причестине наслова.

<Х3> Интернет препорука за штампање: <а хреф = "хттпс: //ввв.принти.цом.бр "> принти

<п> Принти је бразилска компанија која нуди висококвалитетне мрежне услуге штампања. Помоћу Принти-а можете да пошаљете датотеку наслова коју желите да одштампате и одаберете разне опције прилагођавања. Поред тога, компанија има брз и ефикасан систем испоруке.

<П> Да бисте користили СИНРИ УСЛУГЕ, само идите на <а хреф = "хттпс: //ввв.принти.цом.бр дон.принти.цом.бр и следите упутства да пошаљете свој наслов Штампање.

<п> Надамо се да вам је овај чланак помогао да пронађете практичан начин да штампате наслове на мрежи. Ако имате било каквих питања или сугестија, оставите коментар испод.