Проволет Шта је

<Х1> Проволет: Шта је и како припремити овај укусан рецепт

<п> Ако сте љубитељ сира и љубави да испробате нова јела, сигурно сте чули за одредбу. Ова аргентинска делиција је стекла све више непних у свету. У овом чланку ћемо вам рећи све о проволетији, од оног што је како припремити овај укусни рецепт. Зато се припремите да направите воду у воду!

<Х2> Шта је провоетица?

<п> Проволета је типична јела Аргентина направљена са проволонским сиром. Сир се исече у дебеле и периче са роштиља, што резултира хрскавом конусом споља и растопљеном и кремастом унутрашњошћу. То је права експлозија укуса!

<Х3> Како припремити одредбу

<П> Да бисте припремили провоцирани, требат ће вам следећи састојци:

<ул>
<ЛИ> Проволон сир
<ЛИ> Маслиново уље
<ЛИ> Оригано
<ли> Црна бибер
<ЛИ> САЛ

<П> Сада, следите корак по корак:

<О ол>
<ли> Предвиђајте роштиљ или пржење преко средње топлоте.
<ЛИ> Пресећи проволон сир у дебелим кришкима.
<ЛИ> Дровати кришке сира са маслиновим уљем.
<ЛИ> Сезона са ориганом, црни бибер и сол по укусу.
<ЛИ> Доведите кришке сира на решетку или загрејану таву.
<ЛИ> Грилл око 2 минуте са сваке стране док се споља не злато и хрскаво.
<ЛИ> Служите одмах и уживајте!

<п> Одредба се може послужити као улаз, праћен хлебом или тост или као главно јело, праћено салатом или поврћем са роштиља. То је савршена опција за роштиљ или импресионирати госте на посебној вечери.

<П> Такође покушајте да разликујете зачине, додавањем белог лука, феферона бибера или свеже биље. Користите своју креативност и откријте нове укусе!

<п> Сада када знате шта пружа и како припремити ово задовољство, не губите време и испробајте овај невероватни рецепт. Сигуран сам да ћете се заљубити у ово аргентински јело пун укуса!