Промените име иПхоне-а

<Х1> Промените име иПхоне

<п> Да ли сте знали да је могуће променити име вашег иПхоне-а? Тако је, можете да прилагодите име које се појављује када уређај повежете са другим уређајима или када се направите сигурносну копију. У овом чланку ћемо вам показати како да радите овај корак по корак.

<Х2> Корак 1: Приступите подешавањима

<п> да бисте започели, отворите апликацију “Подешавања” на свом иПхоне-у. Можете га пронаћи на почетном екрану, обично представљен иконом опреме.

<Х2> Корак 2: Изаберите “Опште”

<П> Унутар подешавања, откотрљајте се док не пронађете опцију “Опште” и додирните је да бисте приступили општим подешавањима вашег иПхоне-а.

<Х2> Корак 3: Приступ “о”

<П> У општим подешавањима поново се померите доле док не пронађете опцију “О” и додирните је. Овде ћете пронаћи информације о вашем иПхоне-у, као што је серијски број и верзија софтвера.

<Х2> Корак 4: Куцните на Име Име

<П> Унутар екрана “О”, видећете тренутно име вашег иПхонеа. Додирните ово име тако да га можете уредити.

<Х2> Корак 5: Унесите ново име

<п> Сада можете да унесете ново име које желите да дате свој иПхоне. То може бити било које име које преферирате све док поштује ограничења знакова.

<Х2> Корак 6: Спремите промене

<п> Након уноса новог имена, тапните на “ОК” или “Спреми” да бисте потврдили промене. Ок, име вашег иПхоне-а успешно је промењено!

<п> Запамтите да ће се ново име бити приказано када повежете свој иПхоне на друге уређаје, као што су Блуетоотх рачунари или слушалице. Поред тога, ново име ће се такође користити у резервним копијама иЦлоуд.

<п> надамо се да је овај водич био користан за вас. Сада можете прилагодити име иПхоне-а у складу са вашим жељама. Ако имате било каквих питања, оставите коментар испод.