Пророчка порука Ефата Божје у вашем животу

<Х1> Пророчка порука: Божји ефата у вашем животу

Јесте ли чули за Божју пророчку поруку Божју у вашем животу? Ако не, спремите се да сазнате како ова реч може трансформисати вашу причу.

<Х2> Шта значи “ефата”?

<п> Израз “ефата” долази са арамејског и значи “отворен” или “бити отворен”. Ову реч је изговорио Исус Христ у једном од својих чуда када је излечио глуве човека са потешкоћама у говору.

<п> Ово чудо се пријављује у књизи Марка, Поглавље 7, стихови 31 до 37. Исус, када додирује уши и језик човека, рекао је, “Ефата!” и одмах су му уши отвориле и његова језика отворена.

<Х3> Пророчка порука “Ефата”

<п> Пророчка порука “ефата” надилази физичко чудо које је извршио Исус. Представља божанску акцију за отварање наших духовних ушију и одвезати наш језик да прогласимо Божју реч.

<п> Када примимо ову пророчку поруку у нашем животу, тренирамо Свети Дух да јасно чујемо Божји глас и да дели своју љубав и истину са свијетом око нас око нас.

<стронг> Како примити пророчка порука од “ефата”?

<П> Примање пророчке поруке о “ефата” у вашем животу захтева веру и спремност да се отвори Богу. Ево неких пракси који вам могу помоћи у овом процесу:

<О ол>
<ЛИ> Тражите Божје присуство у молитви и медитацији у Речи;
<ли> Будите отворени да чујете глас Бога у различитим ситуацијама;
<ЛИ> Развити живот интимности са Духом Светим;
<ЛИ> Поделите Божју поруку са љубављу и мудрошћу;
<ЛИ> Будите вољни да га Бог користи да врши чуда и трансформише животе.

<табле>
<тхеад>
<Тр>
<Хх> Предности пророчке поруке “ефата”


<тди>
<Тр>
<ТД> 1. Духовно отварање да чујете глас Божјег;

<Тр>
<ТД> 2. Способност проглашења Божјој речи са ауторитетом;

<Тр>
<ТД> 3. Лична трансформација и утицај на живот других људи;

<Тр>
<ТД> 4. Манифестација духовних поклона;

<Тр>
<ТД> 5. Доживите чуда и чуда Бога.


<а хреф = "хттпс: //ввв.екампле.цом Дон Реф =" НанороФоллов "> Кликните овде сазнати више о пророчком поруци” ефата “и како то може да револуционише ваш духовни живот.

<ифраме срц = "хттпс: //ввв.иоутубе.цом/ембед/видео_ид" Фреребордер = "0" Дозволи = "Акцелерометар; аутоматска опрема; цлипбоард-врита; / ифраме>

Укратко, пророчка порука “Ефата” је позив од Бога да се отворимо у његов потез и омогућава му да трансформише наш живот и користи нас да утиче на свет око нас. Примите ову поруку у свом срцу и дозволите Богу да се чуди кроз вас!