Про толико да сам те желео близу

<Х1> Све на теми: Про Толико сам хтео да вас у близини никада не буде довољно

<Х2> Увод
<п> Кад смо заљубљени, често осећамо да време које проведемо са вољеном особом никада није довољно. Колико год смо заједно, увек желимо више. У овом блогу ћемо истражити овај осећај и размишљати о томе зашто је у близини довољно када смо дубоко заљубљени.

<Х2> Осјећај да жели више
<п> Кад смо заљубљени, жеља да будемо близу вољеној особи је интензивна. Желимо да уживамо сваког тренутка заједно, делимо искуства и стварање сећања. Међутим, чак и када смо заједно, често осећамо да време пролази пребрзо и никад довољно.

<Х3> Интензитет љубави
<п> Осјећај да је жељан више је директно повезан са интензитетом љубави коју осећамо према особи. Дубља наша љубав је, теже је прихватити да је време које проводимо заједно је ограничено. Желимо да уживамо у свакој секунди и продужавамо осећај да смо блиски вољеној особи.

<Х2> Важност вредновања сваког тренутка
<п> Иако је у близини довољно да буде фрустрирајуће, важно је да цените сваки тренутак који имамо са вољеном особом. Уживање у компанији, дељење смеха и стварање сећања су темељни аспекти здраве и срећне везе.

<Х2> Закључак
<п> Осјећај који у близини никада није било довољно када смо заљубљени, уобичајено је и показује интензитет љубави коју осећамо према особи. Важно је да цени сваки тренутак заједно и искористите највише вољеног предузећа. Уосталом, време је драгоцено и требало би да уживамо у томе што је што је најбоље могуће.