Резервишите осећај је тајна

<Х1> Књига: Осјећај је тајна

<Х2> Увод
<п> Књига “Осјећај је тајна” је посао који је написао Невилле Годдард, једна од главних експонената кретања нове мисли. У овој књизи, Годдард истражује важност осећаја у манифестацији наших жеља и како можемо да користимо овај алат да створимо стварност коју желимо.

<Х2> Моћ осећања
Према Невилле Годдарду, осећања су језик подсвесних и играју кључну улогу у стварању наше стварности. Он тврди да је кроз осећаје да преносимо наше намере на свемир, због чега је толико важно да гајите позитивне осећаје и усклађују се са оним што желимо да привучемо у наше животе.

<Х3> Важност визуелизације
<п> Једно од главних учења “осећаја је тајна” је пракса визуелизације. Годдард објашњава да визуализацијом са јасноћом и интензитетом ономе што желимо, активирамо осећања која одговарају овој жељеној стварности. Он наводи да је визуализација снажан начин да се у нашем уму створи нова стварност, што ће се касније манифестирати у физичком свету.

<Х3> Унутрашња трансформација
<п> Годдард такође наглашава важност унутрашње трансформације за манифестацију наших жеља. Он тврди да је потребно променити наш начин размишљања и ограничавање веровања да бисмо могли да привучемо оно што желимо. Док радимо своје мисли и осећања, стварамо чврсте темеље за манифестацију наших снова.

<Х2> Како применити учења књиге
<П> Да бисте применили учења “осећаја је тајна” у вашем животу, важно је пратити неке праксе:

<О ол>
<ЛИ> Свакодневно вежбајте визуализацију, стварајући јасне и живописне слике онога што желите да се манифестује;
<ЛИ> ГЛАСА ГЛАВНОГ ПОЗИТИВНИХ ОСОБА И СЛИКЕ СА ВАШИМ ЖЕЉЕМИМА, као што су захвалност, радост и љубав;
<ЛИ> Идентификујте и ради ваша ограничавајућа уверења, замењујући их позитивним и јачањем мисли;
<ЛИ> Будите отворени за примање и поступање према могућностима које настају у вашем животу;
<ЛИ> Верујте процесу и останите упорни у својим циљевима.

<Х2> Закључак
<п> Осјећај књиге је тајна “је надахњујуће и трансформативне читање за оне који желе да науче да користе снагу осећања да би створили стварност коју желе. У примени учења Невилле Годдарда у вашем животу, бићете на начин да манифестирате своје снове и живите пуни и обилни живот.