Сапун Опера о краљу говеда

<Х1> Новел Краљ говеда: Резиме и уродности

<Х2> Увод
<п> Сапун Опера Краљ Гадо био је велики успех бразилске телевизије, емитовао Реде Глобо између 1996. и 1997. Написао Бенедито Руи Барбоса, плац је освојила публику са својим сахрањивим причама и упечатљивим ликовима. П>

<Х2> ПЛИ
<п> Прича о краљу говеда одвија се у унутрашњости Бразила, приказујући животе ранчара и спор за земљу. Главна парцела се врти око Бруна Мезенга, коју је играо Антонио Фагрендес, богат и моћан пољопривредник, познат као краљ стоке.

<п> Бруно Мезенга поседује велику фарму која се зове “Ранцхо Фундо” и има традиционалну породицу. Међутим, његов живот се у потпуности мења када упозна Луану, живели Питрициа Пиллар, млада жена која се бори за права руралних радника.

<п> Луана је ћерка Геремије Бердиназзи, коју игра Раул Цортез, ривалски фармер Бруна Мезенга. Са овог састанка, заплет се одвија са породичним сукобом, споровима за напајање и забрањеним романима.

<Х2> Радиоциознисти
<п> Краљ говеда био је изванредан сапун и донео је неколико иновација у Бразилску телевизију. Поред тога, заплет је представио тешку улогу, укључујући реномиране глумце као што су Антонио Фагундес, Патрициа Пиллар, Раул Цортез, између осталих.

<п> СОАП ОПЕРА је такође обратила важним темама, попут реформе земљишта, сукоби између великих пољопривредника и руралних радника и очување животне средине. Ова питања су донела размишљања са јавношћу и допринела успеху заплете.

<Х2> Реперцуссион
<п> Краљ говеда био је велики успех публике и критике. СОАП ОПЕРА је стекао високе оцене и постала појава популарности. Поред тога, заплет је примио неколико награда, укључујући и штампу Тропхи и награду Цонтиго! ТВ.

<п> Прича и ликови краља говеда обележени су у знак сећања на бразилску јавност. До данас се сапуница опере сећа као једна од најбољих продукција бразилске телевизије.

<Х2> Закључак
Сапун Опера Краљ говеда био је прекретница на бразилској телевизији, доносећи ангажовање приче и незаборавних ликова. Са релевантним темама и тешким уловима, заплет је освојио публику и постао велики успех. Ако га још нисте гледали, вриједи проверити ово ремек-дело бразилске телевизијске драме.