Стихови хвале колико је сјајан мој бог

<Х1> Колико је одлично мој Бог: писмо које изазива божанску величину

<Х2> Увод
Колико је мој Бог велик похвала која је додирнула срца хиљада људи широм света. Са моћним словом и ангажовањем мелодије, ова песма нас води да размислимо о Божјој величини и да дајемо све обожавање и похвале.

<Х2> Писмо
<п> Писмо колико је Бог сјајан једноставан, али дубок. Подсећа нас на снагу и величанство нашег Створитеља и позива нас да га у сваком тренутку уздигнемо. Погледајмо неке одломке из ове прелепе песме:

<О ол>
<ЛИ> <стронг> Колико је сјајан мој Бог : ова фраза резимира централну тему музике. Бог је бескрајно сјајан и моћан и препознаје да нас води да га обожавамо свим нашим срцима.
<ЛИ> <стронг> широм земље : Овај израз нам показује да се Божја величина простире широм свемира. Он је Господ над свим стварима и заслужује да се уздигне свуда.
<ЛИ> <стронг> Он је име о свако име : Ова изјава подсећа нас да је Божје име изнад било којег другог имена. Он је једини достојан сва части и славе.

<Х2> Важност обожавања
Колико је мој Бог подсећа на важност обожавања у нашим животима. Када препознамо Божју величину и хвалимо га, трансформишемо се и доживљавамо већу интимност са Створитељем.
<п> Богослужје нас повезује са божанским и води нас до дубоког причести са Богом. Подсећа нас ко је он и ко смо у вези с њим. То је кроз обожавање које изражавамо своју љубав, захвалност и поштовање нашем небеском оцу.

<Х2> Закључак
Колико је мој Бог велик већи од једноставне песме. То је изјава вере и израз обожавања бесконачно сјајним и моћним Богом. Нека нас ово писмо инспирише да дајемо све похвале и да живимо живот сталног обожавања.