Трудна може тоне косе

<Х1> Трудна може тона коса?

<п> Када је жена трудна, опште је да јој има неколико сумњи у оно што она може или не мора да ради у њеном здрављу и благостању. Једно од питања која се много трудница питају је ако је сигурно тона косе током трудноће.

<Х2> Сигурност косе за тонирање током трудноће

<П> Постоје различита мишљења о овој теми, али већина стручњака се слаже да је тонирана коса током трудноће сигурна све док се не брине.

<п> <стронг> 1. Изаберите тон без амонијака: Амонијака је хемијска присутна у многим бојама за косу и може бити штетна за мајку и бебу. Одлучите се за нијансе без амонијака да бисте избегли било какав ризик.

<п> <стронг> 2. Узми алергију Тест: Пре тонирања косе, важно је направити алергијски тест да бисте осигурали да немате негативну реакцију на производ. Нанесите малу количину боје на дискретно подручје коже и причекајте 24 сата да видите да ли се догоди било каква иритација.

<п> <стронг> 3. Избегавајте контакт са власином: Док наносите тинктура, спречите да се производ у директан контакт ступаљта. Ово може да минимизира било који ризик од хемијске апсорпције од стране тела.

<Х3> Остале опције за косу која брине за бригу током трудноће

<п> Ако и даље имате питања или више не ризикујете, постоје и друге опције које се брину о вашој коси током трудноће. Неки примери су:

<ул>
<ЛИ> Одлучите се за привремене тонове, као што су тонирање шампона;
<ли> правите праменове или светла уместо да потпуно тонираш косу;
<ли> Инвестирати у природне третмане косе као што су домаће влажне маске.

<п> Важно је запамтити да је свака трудница јединствена и која ради за себе можда неће радити за друго. Стога се увек препоручује консултација са лекаром пре него што донесете било какву одлуку о нези косе током трудноће.

<табле>
<тхеад>
<Тр>
<Хх> Предности косе за тонирање током трудноће
<х> Желите ли узети


<тди>
<Тр>
<ТД> – Обнова самопоштовања;
<ТД> – Изаберите тон без амонијака;

<Тр>
<ТД> – осећај благостања;
<ТД> – Да ли тест алергије;

<Тр>
<ТД> – Визуелна промена;
<ТД> – Избегавајте контакт са власином;

<Тр>
<ТД> – Израз личности;
<ТД> – Посаветујте се са лекаром пре доношења било какве одлуке.


<п> Укратко, тонирана коса током трудноће може бити сигурна све док се не поштује потребна нега. Међутим, увек је важно да се консултујете са лекаром за посебне смернице за ваш случај.

<а хреф = дува <реф> 1. Референтни пример

<Ифраме срц = "хттпс: //ввв.иоутубе.цом/ембед/123456789" ширина = "560" висина = "315" Фрамебордер = "0" Дозволи за дозволу>