уређене лименке за Божић

<Х1> Божићне лименке: Савјети и инспирације да вам украшавање постану још посебније

<Х2> Увод
<п> Божић је чаробно време, пун муње свјетла, боја и украса. И креативан и економичан начин да ваш дом буде још лепши, користи уређене лименке. На овом блогу ћемо вам дати савете и инспирације да обичне лименке претворимо у праве дела божићне уметности.

<Х2> Корак по корак
<п> да бисте започели, требаће вам празне лименке, шарене лепилне траке, боје спреј, четке, вруће лепљење, маказе и божићне украсе, као што су минијатуре дрвета, лукови и куглице.

<Х3> 1. Препарат лименки
<п> Први корак је да добро очистите лименке и уклоните било коју етикету или отпад. Затим нанесите слој плоче за прскање у жељену боју и оставите да се потпуно осуше.

<Х3> 2 Украс са лепљивим тракама
<п> Користите живопишене траке за лепљење за креирање лименка дизајнирања и обрасца. Између осталог можете направити пруге, шах, звезде. Ослободите своју креативност и створите јединствене комбинације.

<Х3> 3. Цоллаге орнамент
<п> са врућим лепком, поправите божићне украсе у лименки. Можете да залепите минијатуре дрвета, лука, куглице, звона, између осталих. Не заборавите да поделите украсе у складан и уравнотежен начин.

<Х2> Инспирације
<П> Сада када знате како да припремите конзерве и украсите их, покажимо вам неке инспирације да вам помогнем да створите сопствени божићни украс:

<О ол>
<ЛИ> <стронг> Санта’с тема лименке: Сликајте лименке црвеном и белом, направите црни појас са златном копном и лепите бели помпом да представља Деда Мраза шешир.
<ЛИ> <стронг> Сновман -ТенСед Цанс: Сликајте лименке у белој боји, чине очи и уста црном бојом, лепите комад плаћеног тканине да представља шал и заврши носом шаргарепе од наранџе Ева.
<ЛИ> <стронг> јелени – устаниране лименке: Сликајте смеђе лименке, лепите мобилне очи, чине нос црвеном лоптом и Цоле Дриед близанци да представљају рогове.

<Х2> Закључак
<п> Украшене лименке за Божић су креативна и одржива опција да ваш украс постане још посебнији. Са мало креативности и правих материјала, можете претворити обичне лименке у праве дела божићне уметности. Надамо се да ће вас овај блог инспирисао и помогао вам да створите сопствени украс. Сретан Божић!