У почетку је то било писмо глагола

<Х1> У почетку је то било слово глагола

<п> У свету писања, речи имају невероватну снагу. Могу да се обавештавају, узбуђују, убеде и чак претвори живи. А на почетку свих писања је писмо глагола, основа сва писмене комуникације.

<Х2> Снага речи

<п> Речи имају моћ да створе слике у главама људи, побуди емоције и преносе знање. Када се добро користи, могу да очара читаоца и учини да се повеже са текстом на јединствен начин.

<п> <стронг> важност структуре

<П> За речи да имају максималан утицај, од суштинског је значаја да се организују на кохерентан и структуриран начин. Наслови и титлови, које представљају <Х1>, <Х2> и <Х3> ознаке, помажу у водичу читача и олакшати разумевање текста.

<п> <спан> важност истицања

<п> Поред структуре, важно је истакнути одређене речи или изразе да бисте привукли пажњу читалаца. То се може урадити помоћу <строго> ознаке, која текст оставља подебљаним и наглашава тај специфичан део.

<Х2> Организација садржаја

<П> Да бисте јасно и сажето организовали информације, можете да користите наручене листе, које представљају ознаку <ЛОЛ> и неозначене листе, које представљају <ул> ознака. Свака ставка на листи представљена је <ЛИ>. ознака

<п> <спан> важност табела

<п> У одређеним случајевима је ефикасније представљати информације у облику табеле. Ознака <табела> користи се за креирање стола, док се ознаке <соад>, <тр> и <хх> користе за дефинисање заглавље табеле. Ознаке <тди>, <тр> и <тд> користе се за дефинисање тела табеле.

<Х2> Важност веза

<п> Линкови су од суштинског значаја за прегледавање веба. <А> ознака се користи за креирање везе, а атрибут “ХРЕФ” дефинише адресу на којој веза диредира. Поред тога, могуће је користити атрибут “циља” да бисте дефинисали да ли ће се веза отворити на новој картици или на истој картици.

<п> <спан> Важност референци

<п> Када користимо информације из других извора, важно је дати кредит ауторима. Ознака <СФ> користи се за креирање референце која се може поставити на крају текста или у одређеном одељку.

<Х2> Важност интерактивности

<п> Веб је интерактивно окружење и могуће је укључити разне интерактивне елементе у блог. Ознака <фраме> користи се за укључивање садржаја са других страница, као што су Иоутубе видео снимци или Гоогле мапе.

<п> <спан> Закључак

<п> У почетку је то било писмо глагола и кроз писане речи можемо пренијети знање, узбуђење и трансформирати животе. Користећи исправне елементе, као што су наслови, истичући, спискове, табеле, везе и интерактивне елементе, можемо да створимо комплетан и ангажован блог.