Харп Исус Исусе Давид Син Давида

<Х1> Химна Харфа “Исусе, син Давида”

<Х2> Увод
<п> Хришћанска харфа је широко коришћена химнера у евангеличким црквама, која садрже различите химне које изражавају похвале, обожавање и библијска учења. Један од најпознатијих и певачких химних је “Исус, син Давид.” На овом блогу ћемо знати више о овој химни и њен значај у хришћанском обожавању.

<Х2> Писмо химне
<п> Химна “Исус, Син Давида” је прелепа композиција која издуже особу Исуса Христа као обећаног Месији, потомак краља Давида. Његово писмо је пуно библијских референци и изражава веру и преданост хришћана.

<Х3> Писмо:
<п> <стронг> Исусе, син Давида
<О ол>
<ЛИ> Исусе, син Давида,
<ЛИ> да је гомила признала,
<ЛИ> има саосећање за мене!
<ЛИ> Исусе, син Давида,
<ЛИ> да је гомила признала,
<ЛИ> има саосећање за мене!

<Х2> Порука химне
<п> Ова химна доноси поруку препознавања Исусове и молитве за божанство за своју милост. У певању, верни изражава своју веру у особу Исуса Христа као Спаситеља и плаче због своје милости и опроштења.

<Х2> Важност у хришћанском обожавању
<п> Хумска “Исус, Син Давида” често се пева у црквама током тренутака похвале и обожавања. Његова очаравајућа мелодија и дубоко слово додирују срца поклоника, водећи их да обожавају Исуса и предају му се.

<Х2> Закључак
<п> Химна “Исус, син Давида” је прелепо изражавање вере и хришћанског обожавања. У певању, верно препознаје Исусово божанство и плаче се за његову милост. Нека се ова химна и даље пева у црквама, јачање вере и преданости хришћана.