Хенрикуе и Јулиано воле колико могу

<Х1> Хенрикуе и Јулиано: Љубав колико можете

<п> Хенрикуе и Јулиано су бразилски дуо, формирани браћом Хенрикуе и Јулиано Таварес. Уз консолидовану каријеру освојили су срцу публике својим романтичним и живахним песмама.

<Х2> Каријера

<п> Путања Хенрика и Јулиано почела је у граду Палмеирополис, Тоцантинс, где су се родили и подигли. Од деце, браћа су већ показала талент за музику и постепено се истакла у региону.

<п> у 2012. објавили су свој први студио албум, под називом “Ливе ин Палмас”. Успех је био непосредан, а одатле је пар почео да стекне националну видљивост. Погони попут “релапса” и “добро се брину о њој” постали су истинске химне универзитета.

<Х2> Дискографија

<О ол>
<ЛИ> Ливе ин Палмас (2012)
<ЛИ> Ливе ин Брасилиа (2013)
<ЛИ> Нове приче (2015)
<ЛИ> Ски објашњава све (2017)
<ЛИ> мање је више (2018)
<ЛИ> Ливе ин Ибирапуера (2019)

<Х2> Главни хитови

<п> Хенрикуе и Јулиано имају опсежну листу успеха, али неки се истичу као истинске прекретнице у каријери. Међу њима можемо поменути:

<ул>
<ЛИ> <стронг> Добро се побрините за њу : Једна од најпознатијих песама ДУО-а, говори о љубави и важности добро пазећи о онима који воле.
<ЛИ> <стронг> релатес : један од првих хитова Дуо-а, бави се темом љубавних релапса.
<ЛИ> <стронг> Та особа : романтична песма која говори о чежњи некоме посебним.
<ЛИ> <стронг> Баллад Видинха : Анимирани хит који говори о уживању у животу и уживање у баладама.

<Х2> Радиоциознисти

<п> Поред музичког талента, Хенри и Јулиано познати су и по својој једноставности и харизми. Врло су блиски навијачима и увек су у току са њима у интеракцији на друштвеним мрежама.

<п> Дуо је познат и по својим наступима уживо, који су увек врло живахни и пуни енергије. Они су наступили на разним фазама у Бразилу, а такође и у другим земљама доносећи радост и емоцију на хиљаде људи.

<Х3> Закључак

<п> Хенрикуе и Јулиано су прави феномен земље музике. Својим талентом и харизмом освојили су јавност и постали један од најомиљенијих парова у Бразилу. Њихови романтични и анимирани хитови су звучни запис за многе љубави и забавне приче. Љубав Колико можете и уживати у музици Хенрикуе и Јулиано!