Хидратација која глади кућну косу

<Х1> Хидратација која изглађује кућну косу

<П> Имати праве и добро – коса је жеља многих људи. Међутим, није увек могуће прибећи хемијским третманима или скупим процедурама да се постигне овај резултат. Природнија и економичнија алтернатива је хидратација која исправља кућну косу.

<Х2> Предности хидратације која глади кућну косу

<п> Хидратација која глатке кућне косе нуди неколико користи за косу, као и пружање привременог глатког ефекта. Међу главним предностима су:

<ул>
<ЛИ> <стронг> интензивна хидратација: Домаћи рецепт помаже да замени природну влагу косе, чинећи их мекше и светлије.
<ЛИ> <стронг> Смањење фризза: Домаћа хидратација такође помаже у контроли фризза, остављајући косу дисциплинованију.
<ЛИ> <стронг> Привремено исправљање: Иако је гладак ефекат привремен, кућна хидратација може помоћи у смањењу јачине звука и да коса буде више усклађена.

<Х2> ВИХРИТИЗАЦИЈСКИ РЕЦИПТ који исправља кућну косу

<п> Сада када знате предности, да поделимо једноставну и ефикасну хидратантску рецепт који глади кућну косу. Погледајте:

<О ол>
<ли> Помешати у контејнеру две кашике кукурузног станара, две кашике кокосовог млека и две кашике кокосовог уља.
<ЛИ> Загрејати смешу преко ниске топлоте, мешање се стално меша док не добије кашу која је доследност.
<ли> Нека се смеша лагано охлади и нанесите на чисту и влажну косу, странд према странд.
<ЛИ> Нека се понаша око 30 минута и добро испери.
<ли> Завршите као и обично, суши косу сушилицом или их наравно да се осуше.

<п> Поновите поступак сваких 15 дана да бисте одржали резултате. Запамтите да домаћа хидратација није трајно третман, али може вам помоћи да побољшате појаву косе.

<Х3> Додатна нега

<п> Поред хидратације која изглађује кућну косу, важно је усвојити другу негу да држите косу здраву. Неке додатне мере предострожности укључују:

<ул>
<ЛИ> <стронг> Избегавајте прекомерне употребе топлоте: Честа употреба равног гвожђа и сушила може оштетити косу, зато избегавајте прекомерну употребу ових уређаја.
<ЛИ> <стронг> Заштитите сун косу: сунчеве зраке такође могу наштетити здрављу косе, па употребите производе за сунчање или користите капе и капе.
<ЛИ> <стронг> Користите одговарајуће производе: Изаберите одређене производе за своју косу и избегавајте употребу производа са агресивним састојцима.

<п> Сад када знате хидратацију која глади кућну косу и додатну негу, спремна је да испробате ову природном и економичном алтернативом да би имала равну и добро–Кепсу косу. Уживајте у предностима и стени са косом!