Хладна храна за ручак

<Х1> Хладна храна за ручак

<п> Када се топлота затегне, ништа боље од светлости и освежавајућег оброка. Хладна храна је одлична опција за ручак, као и практично да се припреме, такође су укусни и хранљиви. На овом блогу ћемо представити неке предлоге хладне хране за уживање у најтоплијим данима.

<Х2> Салате

<п> Салате су класичан избор када је у питању хладна храна. Они су свестрани и могу се обављати са разним састојцима. Једна опција је зелена лисната салата са парадајзом, краставском и нарибом шаргарепе. Да бисте додали посебан додир, додајте сос за јогурт или домаћу винаигретте.

<Х2> Сендвичи

<п> Сендвичи су практични и могу се монтирати према нечијем укусу. Једна опција је исецкани пилећи сендвич са мајонезом и салатом. Друга опција је сендвич од туњевине са љубичастом луком и луком. Да бисте то учинили још укус, можете додати неку сенф или зачињени мајонез.

<Х2> омот

<п> омот је опција хладне хране која је стекла све популарније. Састоји се од танког теста умотаног разним испунама. Једна опција је пилећа омотач са крем сиром, нарибом шаргарепе и салате. Друга опција је димљени лосос омотач са крем сиром и луком Аругула.

<Х2> Хладни сто

<п> Хладна плоча је софистициранија опција хладне хране за ручак. Састоји се од избора сира, кобасица, хлеба и бочних јела. Можете да саставите одбор према вашим укусима и склоностима. Поред тога, то је савршена опција за примање гостију.

<Х2> Десерти

<П> Не можемо заборавити десерти! Завршити ручак златним тастером, шта је са хладном воћном салатом? Или домаће воће сладолед? Опције су разнолике и учиниће ваш ручак чак и укуснијим.

<Х3> Закључак

<п> Хладна храна је сјајна опција за ручак на врућим данима. Они су практични, освежавајући и укусни. Испробајте предлоге представљене на овом блогу и уживајте у лаганим и укусним оброцима. Добар апетит!