Храна за дан заљубљених

<Х1> Храна за Валентиново

<Х2> Изненадите своју љубав са посебним оброком

<п> Дан заљубљених је веома посебан датум за прославу љубави и синдиката између парова. И један од најбољих начина да се покаже све наклоности припрема укусан оброк за поделу са вашом љубављу. На овом блогу ћемо представити неке сугестије хране савршене за ову романтичну прилику.

<Х3> Улази

<п> да бисте започели ноћ на десном ногу, како је са припремом укусног и софистицираног улаза? Једна опција је хлебна <строга> козица са тартаром сосом . Ова комбинација укуса ће одушевити укус ваше љубави и оставити укус жеље више.

<Х3> Главна дистинг

<п> Главни је ток је време да засјате у кухињи и импресионирате своју љубав. Класична и увек укусна опција је <стронг> филета Мигнон у сосу од црвеног вина . Меко, сочно месо у комбинацији са упечатљивим укусом соса освојиће срце вашег партнера.

<Х3> Десерт

<п> Нисмо могли да престанемо да причамо о десерти, на крају крајева, то је најслађи тренутак ноћи. Шта кажете на припрему <строго> кондензовано млеко пудинг ? Овај традиционални десерт је неодољив и оставиће вашу љубав са водом у устима.

<Х2> Остале опције хране за дан заљубљених

<п> Поред горе наведених сугестија, постоји неколико других јела које ваше вечере могу учинити романтичним још посебним. Ево неких идеја:

<О ол>
<ЛИ> <стронг> сос од песта песто са шкампима : класична и ароматична комбинација.
<ЛИ> <стронг> лосос на жару са поврћем : здрава и укусна опција.
<ЛИ> <стронг> гљива рижотто : софистицирано и мирисно јело.

<Х2> Закључак

<п> Дан заљубљених је савршена прилика да се сва ваша љубав покаже кувањем. Помоћу ових предлога хране сигурно ћете изненадити своју љубав и дати овај датум још посебнији. Уживајте у тренутку за двоје и уживајте у укусном и романтичном оброку!