Храна за недељу

<Х1> Храна за недељу

<п> У недељу, многи људи користе прилику да окупе породицу и пријатеље и припремају посебан оброк. На овом блогу ћемо представити неке укусне опције хране да испробате следећу недељу.

<Х2> Главна јела

<п> Једна од најтраживнијих опција за недељски ручак је познати роштиљ. Можете припремити разноврсно месо као што су Пицанха, ребра и кобасица и прате их салатама, пиринчем и мрвицама.

<п> Друга опција је класична печена пилетина. Сезонска пилетина са биљем и зачинима по вашем избору и пеците до златног и сочног. Послужите са печеним кромпиром и соличним поврћем.

<Х2> Следи

<п> Да бисте пратили главно јело, можете припремити укусну зелену лиснату салату са парадајзом, нарибом шаргарепе и сосом по вашем избору. Друга опција је традиционална тропеиро пасуљ, направљен са пасуљом, кобасицом, сланином, јајима и касавим брашном.

<Х2> Десерти

<п> Не може бити недостатка врућег десерта у недељу, зар не? Шта кажете на припрему чоколадног павета? Интерцале Слојеви колача за шампањац влажни до млијека са чоколадним кремама и завршавају се са чоколадним бријачима.

<п> Друга опција је кондензовано млечни пудинг. Мешајте кондензовано млеко, млеко, јаја и шећер у блендеру и пеците у воденој купељи до фирме. Непомените и послужите хладноћу.

<Х2> Закључак

<п> Недеља је посебан дан за уживање са породицом и пријатељима, а добар оброк је пресудан да овај тренутак буде још посебнији. Надам се да ће вас ови предлози хране за недељу надахнути да припремите укусна јела и максимално искористите овај дан.