Циљни филм 2

<Х1> Циљни филм 2: Електрично секвенцу акције

<п> Ако сте љубитељ акционих филмова, сигурно сте чули за “мету”. Покренут у 2011. години, филм је био погодак у кутији и освојио легију навијача широм света. Сада навијачи могу да прославе, јер је дуго-зидани низ, “Циљни филм 2”, ускоро ће ударити позоришта.

<Х2> прича пуна адреналина

<п> у “Циљни филм 2”, поново нас упознајемо на главни лик, који игра талентовани глумац Јохн Дое. Он је тајна тајна агента која се нађе у опасно, заплену и заплете напуњену акцијама и завоја. Са његовом неупоредивом способношћу борбе против и оштре интелигенције, он се мора суочити са снажним непријатељима и уштедјети дан.

<Х3> Тежина утечена

<п> Поред Јохна донира да је одбацила своју иконичну улогу, “Циљни филм 2” има тешку улогу. Талентована глумица Јане Смитх игра авантуристички партнер ПРОТОГАНТ, доноси додатну дозу шарма и борбених вештина. Остала позната имена су такође део ливене, попут Јохна Јохнсона и Сарах Бровн-а, који дају живот за очарање секундарних ликова.

<стронг> Акција од почетка до краја

<п> Ако сте љубитељ електрификације акционих сцена, “Циљни филм 2” сигурно неће разочарати. Филм је пун мајсторских кореографских бори секвенци, интензивне пуцњаве и халуцинирајући прогон. У сваком тренутку одведени смо у ролтерски носач емоција, нема времена за дисање.

<спан> Позитивна критика и велика очекивања

Од најаве секвенце “Циљни филм 2” остварио је велико очекивање међу фановима и филмским критичарима. Прве критике су већ почеле да се појаве и изузетно су позитивни. Многе похвале љупко деловање, паметне скрипте и беспрекорне перформансе бацања. Све указује да ће филм бити још један погодак за кутије.

<О ол>
<ЛИ> Критика 1: “Циљни филм 2 је редослед који надмашује оригинал у свим аспектима. Акција је још интензивна и најгрубљена прича. Мора да се види!” – Тимес филма
<ЛИ> Критика 2: “Јохн још једном донира доказ јер је то један од данашњих акцијских актера.” Циљ 2 “је ваљак цоастер емоција које ће публици оставити без даха.” – Биоскоп данас
<ЛИ> Критика 3: “Ако тражите филм пун адревања и преокрета,” Циљани филм 2 “је прави избор. Припремите се за незаборавно кинематографско искуство.” – рецензент за филм

<табле>
<тхеад>
<Тр>
<Хх> Информације о “Циљни филм 2”
<Хх> Покретање датум
<Хх> Директор
<Хх> Пол


<тди>
<Тр>
<ТД> Информације
<ТД> Ускоро
<ТД> Јохн Директор
<ТД> Акција, суспенсе


<а хреф = "хттпс: //ввв.оалвофилме2.цом "> Кликните овде Гледајте званични приколицу” Циљног филма 2 “и да се још више узбуђује због овог немирног секвенце.

<РЕФ> Извор: ввв.оалвофилме2.цом

<п> Припремите се за кинематографско искуство пуноправно деловање и емоција. “Циљани филм 2” Обећава да ће бити један од најважнијих година и сигурно ће навијачи натерати више за више. Не пропустите ову електрику секвенцу у позориштима!