Чим је говорио у њему тако -и -До се појавио

<Х1> Све на теми: Чим је то говорио у томе, ја-и-тако се појавио

<Х2> Увод
<п> Када је у питању некоме, то је уобичајено да се та особа на неки начин појави. То је као да је пуки чин поменула некога довољан да их изведу. То се може догодити из различитих разлога, од радозналости људи да сазна више о овој особи на снагу друштвених мрежа да брзо шири информације.

<Х2> Моћ друштвених мрежа
<п> Тренутно друштвене мреже играју кључну улогу на начин на који се људи односе и комуницирају. Када се неко спомиње у посту или коментари, то је уобичајено да се ова особа буде обавештена и, према томе, у дискусији се појављује. Ово може да створи различите реакције, од захвалности полемикој и загрејаним дебатама.

<Х3> Утицај обавештења
<п> Обавештења су начин да се скрене пажња народ одређеном субјекту. Када се неко спомиње, ова особа добија обавештење и често се осећа приморан да учествује у разговору. Ово може бити позитивно јер омогућава особи да се манифестује и дели своје мишљење, али то може бити и негативно јер може да генерише непотребне сукобе и дискусије.

<Х2> Важност мрежне репутације
<п> Када се неко спомиње, уобичајено је да људи траже више информација о овој особи. У том смислу, онлајн репутација игра кључну улогу. Ако особа има добру репутацију, већа је вероватноћа да ће бити добро примљена и да има позитивно учешће у дискусији. С друге стране, ако особа има негативну репутацију, вероватније је да ће бити мета негативне критике и коментара.

<Х2> Закључак
<п> Укратко, када разговарате о некоме, то је уобичајено да се та особа на неки начин појави. То се може догодити из различитих разлога, од моћи друштвених мрежа за ширење информација на важност мрежне репутације. Важно је да се сети када спомињете некога, потребно је бити опрезан са речима и поштовати мишљење других. Напокон, свако има право да коментарише и учествује у дискусијама.