Чини се да се сезона Цастиел појављује

<Х1> Која се сезона појављује Цастиел?

<п> Цастиел је лик из супернатуралне телевизије, коју игра глумац Мисха Цоллинс. Он је анђео који се први пут појављује у четвртој сезони серије.

<Х2> Сезоне у којима се чини Кастиел

<п> Цастиел је постао понављајући карактер на супернатуралној, појављује се у неколико сезона у целој серији. Ево сезоне у којима је део:

<О ол>
<ЛИ> Четврта сезона
<ЛИ> Пета сезона
<ЛИ> Шесте сезоне
<ЛИ> Седма сезона
<ЛИ> Осма сезона
<ЛИ> Сезона девет
<ЛИ> Сезона
<ЛИ> Једанаеста сезона
<ли> Десетна сезона
<ЛИ> Тринаести сезона
<ЛИ> Четврта сезона
<ли> Десетна сезона

<п> Цастиел је постао један од омиљених ликова натприродних вентилатора због своје јединствене личности и хемије са протагонистима Сам и Деан Винцхестера.

<Х3> Значај кастила у плацу

<п> Цастиел игра пресудну улогу у историји натприродне. У почетку је послан да помогне браћи Винцхестера да се боре са силама зла, али кроз сезоне се развија његова прича и постаје лојалан савезник и један од најдражих ликова од стране навијача.

<п> Поред тога, Цастиел подвргава различите трансформације у целој серији, суочен са личним изазовима и борбама са сопственим унутрашњим биткама.

<стронг> Радозналост: Мисха Цоллинс, глумац који игра Цастиела, у почетку је ангажован да се појави у само неколико епизода, али због популарности лика, постао је редован члан улоге.

<п> Ако још нисте гледали натприродно, то је вредно проверавања сезона у којима се појављује Цастиел. Његово присуство доноси занимљиве динамике на плацу и додаје натприродни додир историји браће Винцхестер.

<а хреф = дува