Штампање доказа о гласању

<Х1> Како одштампајте гласовни доказ

<п> Штампање доказа о гласању је важан поступак који осигурава да би гласач имао доказ да је спровео своје право гласа. У овом чланку ћемо објаснити корак по корак како да овај задатак постигнемо једноставно и брзо.

<Х2> 1. корак: Приступите веб локацији Супериорног изборног суда (ТСЕ)

<П> Да бисте исписали доказ о гласању, морате приступити званичној веб страници Супериорног изборног суда (ТСЕ). Отворите претраживач пожељно и откуцајте адресу <а хреф = "хттпс: //ввв.тсе.јус.бр "> ввв.тсе.јус.бр у траци за претрагу.

<Х2> Корак 2: Потражите опцију гласова

<п> на веб локацији ТСЕ, потражите опцију “Гласање” или користите траку за претрагу да бисте олакшали локацију. Генерално, ова опција је доступна у главном менију или на почетној страници сајта.

<Х2> Корак 3: Попуните тражене податке

<п> Када пронађете опцију гласова, бићете усмерени на страницу на којој морате да попуните тражене податке. Унесите свој регистарски број гласача, датум рођења и пуно име које је забиљежено у изборни списак.

<Х2> Корак 4: Проверите информације и потврдите

<П> Након попуњавања података, проверите да ли су све информације тачне. Проверите да ли су име, број гласача и датум рођења правилно уписани. Затим кликните на дугме за потврду да бисте наставили.

<Х2> Корак 5: Испишите гласовне доказе

<п> Након потврђивања података, бићете усмерени на страницу на којој можете да видите свој доказ о гласовима. На овој страници потражите опцију за штампање или да користите пречицу “Цтрл + П” пречицу тастатуре да бисте отворили прозор за штампање. Проверите да ли је штампач правилно конфигурисан и кликните на “Принт”.

<п> Спремни! Сада имате своје штампане доказ о гласању. Не заборавите да овај документ чувате на сигурном месту, јер се то може затражити у будућим ситуацијама.

<п> надамо се да је овај чланак био користан за вас. Ако имате било каквих питања или сугестија, оставите свој коментар у наставку. Такође уживајте у дељењу овог садржаја са пријатељима и породицом.