Шта да дате 10 -јево дете

<Х1> Шта да дате 10-годишњаку?

<п> Када је у питању давање 10 -једје, важно је размотрити његове интересе и развој. У овом узрасту су у транзицијској фази између детињства и пре-адолесценције, тражећи нове искуства и изазове.

<Х2> Интереси и хобији

<П> Одличан начин да се то исправи је да сазнате интересе детета и хобија. Ако јој се, на пример, воли спортски спорт, можете размотрити фудбалску лопту, нови бицикл или чак натпис на спортској школи.

<п> Ако је дете страствено о музици, музички инструмент или квалитетна слушалица могу бити занимљиве опције. За оне који воле да читају, збирка књига у серији коју воли или е-читач може бити присутно право.

<Х2> Когнитивни развој

<п> Поред личних интереса, важно је размишљати о дететовом когнитивном развоју. Образовне играчке, које стимулишу логичко резоновање, креативност и решавање проблема, су одличне опције.

<п> Загонетке, игре на плочи, научни сетови и интерактивне књиге су примери поклона који могу допринети интелектуалном развоју детета.

<Х2> Активности на отвореном

<п> Подстицање праксе активности на отвореном је од суштинског значаја за физички и друштвени развој детета. Бицикли, ваљкасти клизаљке, клизање и куглице су поклони који охрабрују вежбање и интеракцију са другом децом.

<п> Поред тога, породично путовање у тематски парк, логор или плажу може бити незаборавно искуство за 10-година -Олд.

<Х2> Коначна разматрања

<п> Када одаберете поклон за 10-година, узмите у обзир њихове интересе, когнитивни развој и важност активности на отвореном. Такође се не заборавите да размотрите сигурност садашње и старосне групе коју препоручује произвођач.

<П> Са мало истраживања и пажње, сигурно ћете пронаћи савршен поклон за ову посебну фазу дететовог живота.