Шта да знам у Аргентини

<Х1> Шта да знате у Аргентини

<Х2> Увод
<п> Аргентина је невероватна земља, препуна запањених пејзажа, богате културе и укусне кухиње. Ако планирате путовање тамо, не можете пропустити неке од најпознатијих и најпознатијих одредишта у земљи. На овом блогу ћемо вам рећи све о томе шта да знате у Аргентини.

<Х2> Буенос Аирес
<п> Буенос Аирес, главни град Аргентине, мора се -вести одредиште. Познат као “Париз Јужне Америке”, Град одушевљава својом европском архитектуром, шармантним улицама и интензивним културним животом. Обавезно посетите кварт Ла Боца, познати Цаса Росада и Ицониц Тхеатре ЦОЛОН.

<Х2> Патагониа
<п> Патагониа Аргентина је прави рај за љубитеље природе. Са запањујућим пејзажима, као што је национални парк Лос Глациал и Национални парк Лос Глациарес, овај регион је савршен за оне који воле да праве стазе, посматрају дивље животиње и чудес на неизмјери природе.

<Х2> Мендоза
<п> Мендоза је винарија аргентина и обавезна дестинација за љубитеље вина. Са запањујућим виноградима и производњом реномираних вина, Мендоза нуди турнеје кроз винарије, дегустације и јединствено искуство за љубитеље пића.

<Х2> Барилоцхе
<п> Барилоцхе је познат као “Аргентина Швајцарска” због прелепих планинских пејзажа и кристалних језера. Зими се град претвори у скијашко одредиште, са разним нумерима и комплетном инфраструктуром за спортске практичаре. Већ у лето је могуће радити стазе, чамци и возите и уживајте у плажама слатке воде.

<Х2> Салта
<п> Салта је град у северној аргентини која одушевљава своје колонијалне архитектуре и запањујуће пејзаже. Познат као “Ла Линда”, град нуди богату културу, са музејима, цркавима и укусној типичној кухињи. Обавезно посетите познати трен Лас Нубес, вожња возом која путује невероватним пејзажима.

<Х2> Закључак
<п> Аргентина је земља пуна чари и немирних дестинација. Од ужурбане Буенос Аиреса до запањујућих пејзажа Патагоније постоје опције за све укусе. Надамо се да вам је овај блог помогао да знате нешто више о томе шта Аргентина може да понуди. Добро путовање!