Шта да предузмем војне пријаве

<Х1> Шта да преузмем војна уписа?

<п> Војни упис је обавезно процес за све младе мушке Бразилке који се налазе 18. У овом тренутку постоји неколико питања о којима су потребни документи и ставке да се преузму на дан пријаве. У овом чланку ћемо разјаснити све што требате да знате о томе.

<Х2> Обавезна документа

<п> Да бисте извршили војну пријаву, потребно је донети следеће документе:

<О ол>
<ЛИ> Лични документ (РГ)
<ЛИ> Потврда о рођењу или браку
<ЛИ> ЦПФ
<ЛИ> Доказ о пребивалишту
<ЛИ> Недавна 3к4 пхото

<п> Важно је нагласити да сви документи морају бити у добром стању и бити оригинални. Ако је било који документ оштећен или изгубљен, потребно је да се дате дупликат пре уписа.

<Х2> Остале важне ставке

<п> Поред обавезних докумената, препоручује се доношење следећих ставки:

<ул>
<ЛИ> ПЕН
<ЛИ> Ватер
<ЛИ> Лагана залогаја
<ЛИ> Сунцеен:
<ЛИ> Шешир или капа

<п> Ове ставке могу бити корисне током процеса уписа, који могу укључивати дуге линије и причекати. Важно је бити спреман да се суочи са локалним условима.

<Х2> Поступак пријаве

<п> Војна уписа се обично јавља код војне службе, која се налази у граду пребивалишта младих. Током процеса ће се извршити медицински прегледи и интервјуи да би се проценила способност омладине за војну службу.

<п> Важно је да похађате локацију за пријаву у заказано време и следите све смернице које дају одговорне. Ако постоји нешто непредвиђено или неспособан да присуствује заказани датум, морате се обратити војном одељку да бисте заказали нови датум.

<п> Запамтите да је војна пријава законска обавеза и не-присуство може проузроковати казне. Стога се припрема и узме све документе и ставке потребне да би се избегле непријатности.

<п> Надамо се да је овај чланак разјаснио ваше сумње у шта треба да преузме војну пријаву. Ако имате више питања, погледајте изворе испод за више информација.

<Х3> Извори:

<ул>
<ЛИ> <а хреф = "хттпс: //ввв.дефеса.гов.бр/Аллистаменто- милитар Неколико 9 <ЛИ> <а хреф = "хттпс: //ввв.сервицо.милитар.мил.бр "> Бразилска војна служба