шта да се отпусте

<Х1> Шта да се баве?

<п> Ако тражите пуцања начина, вероватно сте незадовољни својим тренутним радом или тражите промену у вашој каријери. Иако је важно запамтити да разрешење може имати негативне последице, понекад је потребно да се пренесте да бисте пронашли нешто боље. У овом блогу ћемо разговарати о неким стратегијама које вам могу помоћи да будете отпуштени, али запамтите да је увек важно да делује са етиком и поштовањем.

<Х2> 1. Перформансе испод очекиване

<п> Један од најочитијих начина за отказ је да се изврши испод очекивања. Не у складу са роковима, испоручите рад ниског квалитета и избегавајте преузимање одговорности. Проверите да ли ваш шеф и сарадници остварују свој недостатак посвећености и посвећености.

<Х2> 2 Стални сукоби

<п> Други начин који треба отпустити је да створите сталне сукобе на радном месту. Будите непристојни према својим колегама, разговарати често и не показати интересовање за сарадњу. Ово ће створити токсично и неодрживо окружење, што може довести до ваше оставке.

<Х2> 3. Недостатак тачности и честе изостане

<п> Ако желите да будете испаљени, ефикасна стратегија је да константно закасните и немају рад. Не придржавајте се ваших распореда, немојте вас упозоравати унапред и не брините о оправдању њихових изостанака. То ће показати недостатак посвећености и одговорности.

<Х2> 4. Не следите политику компаније

<П> Игнорирање политика и процедура компаније је још један начин да се отпусте. Не следите правила понашања, не поштујте правила безбедности и не придржавајте се утврђених смерница. Ово ће показати недостатак поштовања компаније и његове политике.

<Х2> 5 Непримјерено понашање на друштвеним мрежама

Ако желите да вас отпусте, не брините о одржавању правилног понашања на друштвеним мрежама. Направите офанзивне постове, поделите поверљиве информације компаније и јавно критикујте своје сараднике. Ово може наштетити вашој репутацији и довести до оставке.

<Х3> Закључак

<П> Иако се овај блог бавио неким стратегијама које ће бити испаљене, важно је запамтити да разрешење може имати негативне последице у вашу каријеру. Пре него што предузмете било какву акцију, размишљате о својим мотивацијама и тражите здравије алтернативе, као што је тражење новог посла или разговор са својим супервизором о својој забринутости. Увек запамтите да делујете са етиком и поштовањем, без обзира на ситуацију.