Шта да стави на бебин креветић

<Х1> Шта да стави у бебин креветић?

<п> Када је у питању припрема бебиног кревета, важно је осигурати да је то сигурно и удобно окружење. Постоје неки суштински елементи које можете размислити приликом постављања колевке своје девојчице. У овом чланку ћемо разговарати о чему да ставимо бебину креветићу да осигура ваше добробит.

<Х2> 1. Правилни мадрац

<п> Први важан елемент је погодан мадрац кревета. Обавезно изаберите чврст мадрац који се савршено уклапа у креветић, без остављања размака између страна. Ово је неопходно за избегавање ризика од гушења или падова.

<Х2> 2 Листови и ћебади

<п> Користите меке и прозрачне памучне листиће да бисте покрили мадрац кревета. Избегавајте да користите лабаве ћебад или јастуке јер могу представљати ризик од гушења за бебу. Ако је потребно, одлучите се за вреће за спавање или светлосне ћебад који се могу ухапсити око кревета.

<Х2> 3. Бобили и играчке од колијевке

<п> Мобилес и играчке кревета могу бити сјајни за подстицање бебиног сензорног развоја. Обавезно изаберите сигурне играчке, нема малих делова који могу да се ослободе и представљају ризик у пригушћавању. Ставите их у сигуран положај, ван домашаја бебе када спава.

<Х2> 4. Бочни заштитници

<п> Бочни заштитници се могу користити за спречавање повреде бебе пребијањем страна кревета. Обавезно изаберите чврсте и добро заглављене заштитне заштите без размака у којима беба може да држи прсте или главу.

<Х2> 5 Баби Монитор

<п> Баби монитор може бити сјајан алат да се осигура сигурност вашег малог времена док спава. Доступне су различите врсте монитора, од најједноставнијих према онима са фотоапаратима и аудио функцијама. Изаберите шта најбоље одговара вашим потребама.

<Х2> 6 Меко украшавање

<п> Избегавајте постављање тешких или оштрих ивица у бебиној креветићи. Одлучите се за нежне украсе, као што су јастуци или пуњене животиње, које не представљају ризике од гушења или падова.

<Х2> 7. Држите креветић без непотребних објеката

<п> Важно је да бебин борба држите без непотребних предмета као што су јастуци, јастуци или лабави играчари. То смањује ризик од гушења и осигурава сигурно окружење за бебин сан.

Увек запамтите да следите сигурносне препоруке приликом постављања бебине кревета. Погледајте педијатар вашег детета за одређене смернице и уживајте у овом посебном тренутку да бисте створили угодно и сигурно окружење за свој мали.