Шта национална химна представља за нашу земљу

<Х1> Шта национална химна представља за нашу земљу

<п> Национална химна је важан симбол за било који народ. Представља идентитет, историју и вредности неке земље. У случају Бразила, национална химна је начин изражавања љубави и поноса у домовини.

<Х2> Историја бразилске националне химне

<п> Бразилска национална химна сачињена је 1822. године Францисцо Мануел Да Силва, током процеса независности Бразила. Лирицс је написао Јоакуим Осорио Дукуе Естрада 1909. Од тада је химна проврнута у више наврата, као што су спортски догађаји, званичне церемоније и националне прославе.

<Х3> Елементи националне химне

<п> Бразилска национална химна састоји се од три дела: увођење, први део и други део. Сваки део има одређену мелодију и писмо. Лирицс Химн ексолс Лепота земље, храброст бразилског народа и борбе за слободу.

<стронг> Увод:
<п> Увођење националне химне обележено је свечаном и грандиозном мелодијом. Представља важност и величину Бразила као нације.

<стронг> Први део:
<п> Први део химне приповиједао је историју Бразила, од открића до независности. Изузетно је природна лепота земље и храбрости Бразилаца.

<стронг> Други део:
<п> Други део химне је емоционалнији и патриотски. Она говори о љубави према домовини и диспозицији бразилског народа да га бране.

<О ол>
<ЛИ> Увод
<ЛИ> Први део
<ЛИ> Други део

<табле>
<тхеад>
<Тр>
<Хх> Елемент
<Хх> Значи


<тди>
<Тр>
<ТД> <стронг> увод
<ТД> представља величину Бразила

<Тр>
<ТД> <стронг> Први део
<ТД> Приповеда историју Бразила и издужена храброст народа

<Тр>
<ТД> <стронг> Други део
<ТД> Изражава љубав према домовини и расположењу да га одбрани


<а хреф = дува <Ифраме срц = "хттпс: //ввв.иоутубе.цом/ембед/видео_ид">

<П> Укратко, национална химна представља идентитет и вредности Бразила. То је начин изражавања љубави и поноса у домовини, као и подсетити историју и борбу за независност. Национална химна је важан симбол који обједињује Бразилца и јача осећај припадности нацији.