Шта се догађа ако је заштита

<Х1> Шта се догађа ако се заштите провали?

<п> Када жена роди, опште је да се оријентисана да буде у мировању и избегава физичке напоре током одређеног времена познатог као заштите. Овај период је важан да се тело опорави од испоруке и избегавање здравствених компликација.

Међутим, неке жене се могу запитати шта се деси да прекине заштиту пре препорученог времена. У овом чланку ћемо истражити могуће последице и негу да се предузмемо.

<Х2> Шта је заштита?

<п> Сафејуард је постПортУМ период када жене морају да се одмарају и опораве од испоруке. За то време, тело пролази кроз различите физичке и хормоналне промене, а важно је да жена не жели да избегне компликације.

<п> Обично, заштита траје 30 до 40 дана, али овај период може варирати у складу са сваком женом и врстом достављене испоруке.

<Х2> Последице разбијања заштите

Ако жена разбије заштиту пре препорученог времена, могу се догодити неке последице. Важно је напоменути да је сваки случај јединствен и последице се могу разликовати.

<Х3> 1. Инфекције

<п> Једна од главних забринутости приликом кршења заштите је ризик инфекција. Током испоруке материца постаје рањива и изложена, а било која врста физичког напора или изложеност бактеријама може повећати ризик од инфекција.

<Х3> 2 Крварење

<п> Још једна могућа последица разбијања заштите је повећани ризик од крварења. Током постпарстовог периода, матернирање се уговара и враћа у своју нормалну величину. Свака врста физичког напора може се ометати у овај процес и изазвати крварење.

<Х3> 3. Ретардација о опоравку

<п> Поред могућих здравствених компликација, разбијање заштите такође може успорити опоравак жене. Тело је потребно време да се потпуно опорави од испоруке, а било који облик физичког напора може проширити овај процес.

<Х2> Желите да се узмете

<П> Ако жена разбије заштиту пре препорученог времена, важно је да се бринете о малолизовању ризика и убрзајте опоравак:

<О ол>
<ЛИ> Избегавајте интензивне физичке напоре;
<ЛИ> Одржавајте добру интимну хигијену;
<ли> Избегавајте сексуални однос до медицинског издања;
<ЛИ> Одмарајте се толико;
<ЛИ> Слиједите медицинске смернице;
<ЛИ> Придржавајте се знака инфекције или крварења и одмах потражите медицинску помоћ.

<п> Важно је напоменути да је сваки случај јединствен и препоруке се могу разликовати. Стога је неопходно да следите смернице лекара одговорне за постпоратни праћење.

<П> Прекид заштите пре препорученог времена може имати последице за здравље жена. Стога је важно да се овај период одмора поштује и брине о телу за правилан опоравак.