Шта јести са кикиришним пасте

<Х1> Шта јести са кикирикином?

<п> Паста од кикирикија је свестрана и укусна храна која се може користити на различите начине у кувању. Ако тражите идеје о томе како да максимално искористите овај састојак, дошли сте на право место! На овом блогу ћемо вам показати неке опције хране које се савршено подударају са путером од кикирикија.

<Х2> Воће

Једна од најколичнијих и укусних комбинација је кикирики пасте са плодовима. Можете да прережите банану у кришке и прођете кикирикири за кикирикирање на њу, стварајући здраву и енергетску ужину. Поред банане, други воће попут јабуке, јагоде и грожђа су такође укусни са маслацем кикирикија.

<Х2> Тоаст

<п> Још једна једноставна и брза опција је да прођете пеаст кикирики тиме за пасту. Можете се одлучити за целу тост или чак и направите свој домаћи тост. Ова комбинација је савршена за заручак или поподневну ужину.

<Х2> Јогурт

<п> Ако сте љубитељ јогурта, покушајте да додате кашику кикирикија путера на свој омиљени јогурт. Поред давања посебног укуса, кикирикија паста такође додаје додатну дозу здравог протеина и масти на ваш оброк.

<Х2> Смоотхиес

<п> Смоотхиес су сјајне опције за оне који траже брзи и хранљиви оброк. Додавање кикирикије кашике за пасту на ваш омиљени смоотхие може вас учинити још кремастијим и укусним. Покушајте да комбинујете путер од кикирикија са бананом, бадемом млеком и прстохватом цимета.

<Х2> Жилачке шипке

<п> Ако вам се свиђају житарице, како би било да направите своју матичну верзију? Помијешајте кикирикири за пасту са зоб, медом и другим састојцима по вашем избору. Модел Тхе Барове и у хладњак у хладњак неколико сати. Имаћете здраву и укусну опцију да бисте схватили као грицкалица било где.

<Х2> Закључак

<п> Паста од кикирикија је свестрани састојак који се може користити на различите начине у кувању. Покушајте да комбинујете воће, тост, јогурт, смоотхие и чак домаће житарице. Користите своју креативност и искористите максималну предности ове укусне хране!