Шта јести са нутелом

<Х1> Шта јести са нутелом?

<п> Нутелла је једна од најдражих намирница на свету. Са својом кремастом текстуром и неодољивом чоколадом и аромом лешника, тешко је одупријети овом задовољству. Али да ли сте се икад запитали шта се још може урадити са нутелом осим једноставним проласком хлеба? На овом блогу ћемо истражити неке укусне опције да бисмо максимално искористили овај диван састојак.

<Х2> 1. Нутелла палачинке
Један од најједноставнијих и нај укуцајућих начина уживања у нутели је да га додате у палачинке. Само направите масу палачинке уобичајене и, када је спремна, на врх раширите великодушан слој Нутелле. Такође можете додати свеже плодове, попут јагода или банана, за додатни додир укуса.

<Х2> 2 Нутелла Бровние
<п> Ако сте љубитељ Бровнија, вољет ћете овај рецепт. Микте нутела са јајима, брашном и какаоним прахом док не глатко. Сипајте у једну таву и пеците око 20 минута. Резултат ће бити невероватно меки Бровние и пун нутела ароме.

<Х2> 3. Нутелла фондуе
Шта кажете на забавно и укусно десерт за поделу са пријатељима или породицом? Малт Нутелла у воденој купељи и послужите са свежим плодовима као што су јагоде, грожђе и банане. Такође можете додати марсхмалловс или колачиће да бисте заронили ову укусну нутелу фондуе.

<Х2> 4. Нутелла Милксхаке
<п> у блендеру, миксете нутелу, крем и млечни сладолед док се не крене крема. Сипајте у високу чашу и украсите шлаг и чоколадним трикосеријама. Овај млечни колач је савршен за вруће летње дане или у било које време када желите да одушевите у нутели.

<Х2> 5 Нутелла Црепе
<п> Црепес су свестрана и укусна опција за уживање у нутели. Направите масу крема и, када је спремно, ширите Нутелла. Преклопите креп на пола и додајте мало свежег воћа као што су јагоде или банане. Такође можете додати сладоледну лопту на додатни додир попуштања.

<п> Ово су само неке идеје за максимално искориштавање Нутелле. Користите своју креативност и испробајте различите комбинације да бисте сазнали нове начине за уживање у овом невероватном састојку. На крају крајева, Нутела је увек добра идеја!