Шта је албум Мицхаела Јацксон-а

<Х1> Шта је албум Мицхаела Јацксона?

<п> Мицхаел Јацксон, такође познат и као краљ Поп, био је један од најутицајнијих и најпопуларнијих уметника у историји музике. Током своје каријере објавио је неколико албума успеха који су очарали милионе фанова широм света. У овом блогу ћемо истражити неке од најновијег иконичнијег рекорда Мицхаела Јацксона.

<Х2> Трилер

<п> Један од најпознатијих и најпознатијих записа Мицхаела Јацксона је “Трилер”, објављен 1982. Овај албум је револуционирао музичку индустрију и постала најбоља -Селинг свих времена. Са хитовима као што су “Биллие Јеан”, “Побиједите га” и назив “Трилер”, албум је освојио публику са својим иновативним звучним и иконичким музичким спотовима.

<Х2> Лоше

<п> 1987. године, Мицхаел Јацксон је објавио албум “Бад”, који је такође био велики погодак. Са песмама попут “Начин на који ме осећате”, “човече у огледалу” и “глатки злочинац”, албум је показао Јацксонову свестраност и таленат као певач и певачица.

<Х2> Опасно

<п> Још један изванредан албум Мицхаела Јацксон-а је “опасно”, објављен 1991. године. са нумерама као што су “црно или бијело”, “сјећају се времена” и “зацели се свет”, а албум је такође, а албум се такођер бавио социјалним и политичким питањима као представљање Јацксоновог карактеристичног музичког стила.

<Х2> Историја

<п> 1995. године Мицхаел Јацксон објавио је двоструки албум “Историја: прошлост, садашњост и будућност, књига И”. Овај албум је укључивао збирку својих највећих хитова, као и нове песме. ОБАВЕЗНИ СУ ТРГОВИНИ “ВРЕЗЕ”, сарадња са сестром Јанет Јацксон и “Земља песма”, моћна балада са животној средини.

<Х2> Непобедиво

<п> Најновији студијски албум који је објавио Мицхаел Јацксон у животу био је “непобедиви” 2001. године, иако није постигао исти комерцијални успех својих претходних албума, и даље садржи незаборавне песме као што су “лептири” и “стели мој свет” “.

<п> Ово су само неки од најпознатијих података Мицхаела Јацксона, али његова каријера је била пуна хитова и доприноса за музику. Ваша заоставштина је још увек жива до данас, а ваша музика и даље надахњује и одушевљава људе свих узраста.