Шта је банка 104

<Х1> Шта је банка 104?

<п> Ако се питате шта је Банцо 104, вероватно се упућује на кодекс компензације банке који се користи у Бразилу. Овај код се користи за идентификацију финансијских институција у банкарским трансакцијама.

<п> У случају банке 104, односи се на Банцо Цаика Ецономица Федерал. Цаика је једна од главних финансијских институција у земљи, која нуди широк спектар банкарских услуга појединцима и правним лицима.

<Х2> Федерална економска кутија

<п> ЦАИКСА ЕЦОНОМИЦА ФЕДЕРАЛ основана је 1861. године и је федерално јавно предузеће. Игра важну улогу у Бразиловом економском и социјалном развоју, нудећи финансијске услуге милионима Бразилаца.

<П> Међу услугама које нуди Цаика су:

<ул>
<ЛИ> Текући рачун;
<ЛИ> Уштеда;
<ЛИ> Кредити;
<ЛИ> Финансирање;
<ЛИ> Инвестиције;
<ЛИ> Осигурање;
<ЛИ> Кредитне и дебитне картице;
<ЛИ> између осталих.

<Х3> Код компензације 104

<п> Код компензације 104 користи се за идентификацију ЦАИКСА ЕЦОНОМИЦА ФЕДЕРАЛ у банкарским трансакцијама. Овај код је важан да би се осигурало да су исплате и трансфери правилно усмерени на жељену финансијску институцију.

<п> Поред компензационог кода, Цаика такође има број агенције и говори да се користе за идентификацију сваког купца појединачно.

<табле>
<тхеад>
<Тр>
<Хх> Код компензације
<Хх> Назив банке


<тди>
<Тр>
<ТД> 104
<ТД> ЦАИКСА ЕЦОНОМИЦА ФЕДЕРАЛ


<п> Важно је напоменути да код компензације може варирати за сваку финансијску институцију. Стога, приликом прављења банковне трансакције, увек проверите исправан код да бисте осигурали да се ваша уплата правилно обрађује.

<а хреф = "хттпс: //ввв.цаика.гов.бр /" таргет = "_бланк"> Посетите званичну веб страницу Цаика Ецономица Федерал за више информација.