Шта је Банцо 748

<Х1> Шта је Банцо 748?

<п> Ако се питате шта је Банцо 748, вероватно се упућујете на код банке који се користи у Бразилу. Овај код се користи за идентификацију одређене финансијске институције.

<п> У случају кодекса 748, он припада сарадној банци Сисреди С.А. Ова банка је кооперативна финансијска институција, односно да их сами контролишу клијенти који су повезани.

<Х2> Кооперативна банка Сисреди С.А.

<п> Кооперативна банка ШиРРЕДИ С.А. једна је од највећих кооперативних финансијских институција у Бразилу. Основан је 1902. године у граду Новој Петрополису, у Рио Гранде до Сул.

<п> Тренутно, Сицреди има више од 4 милиона чланова и присутан је у 22 бразилске државе, поред савезног округа. Нуди широк спектар финансијских производа и услуга, као што су провјерени рачун, кредити, инвестиције, осигурање, кредитне картице, између осталих.

<Х3> Код компензације банке

<п> Код компензације банке је број који се користи за идентификацију финансијске институције у систему накнаде за плаћање у Бразилу. Овај систем је одговоран за обезбеђивање преноса ресурса између различитих банака.

<п> Свака банка има јединствени одштетни код који се користи у трансакцијама као што су трансфери, депозити и плаћања. Овај код олакшава идентификацију одредишне банке или порекла ресурса.

<стронг> Значај кодекса компензације банке

<п> Код компензације банке је пресудан за осигурање безбедности и ефикасности финансијских трансакција. Избегава грешке у циљању ресурса и олакшава идентификацију банака укључених у трансакцију.

<п> Поред тога, Банковна компензацијски код се такође користи у другим ситуацијама, као што је идентификација банака у пореским документима и уговорима.

<О ол>
<ЛИ> Предности банке задруге СРЕДИ С.А.
<ЛИ> Производи и услуге које нуди Сицреди
<ЛИ> Како отворити рачун са Сицреди
<ЛИ> Како се користи код компензације банке
<ЛИ> Остале банке са компензацијским кодовима

<табле>
<тхеад>
<Тр>
<Хх> Банка
<Хх> Код компензације


<тди>
<Тр>
<ТД> Банцо до Брасил
<ТД> 001

<Тр>
<ТД> ЦАИКСА ЕЦОНОМИЦА ФЕДЕРАЛ
<ТД> 104

<Тр>
<ТД> Итау Унибанцо
<ТД> 341

<Тр>
<ТД> Банцо Брадесцо
<ТД> 237


<а хреф = "хттпс: //ввв.сицреди.цом.бр/"> Службена страница Банцо кооперативног СРЕДИ С.А.

<Реф> хттпс: //ввв.бцб.гов.бр/естабилитиФинанцеира/цодигоханцари