Шта је било иза

<Х1> Шта је заостало: Размишљање о прошлости и садашњем

<п> Када се осврнемо, можемо пронаћи мноштво сећања, искустава и научених лекција. Прошлост је основни дио ко смо данас, и важно је размислити о томе шта је заостало.

<Х2> Размишљање о прошлости

<п> Прошлост може бити место носталгије, где се сећамо срећних тренутака и драгих људи који више нису присутни у нашим животима. То такође може бити место жаљења, где смо се питали о датум избора и пропуштених могућности.

Међутим, важно је запамтити да се прошлост не може мењати. Оно што можемо учинити је да учимо од ње и користимо ове лекције да бисмо обликовали нашу садашњост и будућност.

<Х3> Важност садашњег

<п> Садашњост је тренутак у којем живимо и у њему имамо прилику да донесемо одлуке и предузмемо акције које могу утицати на нашу будућност. У садашњости се можемо применити научене лекције са прошлошћу и тражити срећу и испуњење.

<П> Од суштинског је значаја да цене садашњост и ужива у сваком тренутку, јер је време нешто што се не можемо опоравити. Морамо тражити равнотежу између присјећања на прошлост и у потпуности живимо садашњост.

<стронг> учите из прошлости, живите садашњост

<п> Да би искористили већину живота, потребно је учити из прошлости и у потпуности живети присутнима. Морамо се тражити самопоуздање, разумети наше грешке и хитове и користити ове информације да бисмо доносели свесне одлуке.

<п> Поред тога, важно је да гајите здраве односе, вреде људе око нас и тражи срећу у малим тренуцима свакодневног живота.

<Спан> Проналажење значења у садашњости

<п> Садашњост може бити изазован тренутак, посебно у време неизвесности и сталних промена. Међутим, могуће је пронаћи смисао и сврху чак и у најтежим ситуацијама.

<О ол>
<ли> практикујте захвалност дневно;
<ЛИ> Тражите активности које доносе радост и задовољство;
<ЛИ> Култивирај здраве везе;
<ЛИ> Тражите самопоуздање;
<ЛИ> Помозите другима;
<ЛИ> Поставите циљеве и посао да би их постигли;
<ЛИ> Вредност сваког тренутка и живите са интензитетом.

<табле>
<тхеад>
<Тр>
<Хх> прошлост
<Хх> садашњост
<Хх> будућност


<тди>
<Тр>
<ТД> Сећања
<ТД> Искуства
<ТД> Очекивања

<Тр>
<ТД> Регрес
<ТД> Могућности
<ТД> Постигнућа

<Тр>
<ТД> Сазнање
<ТД> Избори
<ТД> Последице


<а хреф = дува <Ифраме срц = "хттпс: //ввв.иоутубе.цом/ембед/дкв4в9вгкцк" ширина = "560" висина = "315" Фререборбадер = "0" Дозволи за дозволу>

<Х2 ид = "Реф"> Референце

<О ол>
<ли> хттпс: //ввв.псицхологитоди.цом/ус/блог/тхе-коеааки-вхеел/201306/10-типс-хаппиер-лифе
<ли> хттпс: //ввв.форбес.цом/ситес/амиморин/2014/11/23/7-циентифиц-Провен-бенефитс-оф-гратуди-Тхат-вилл-мотивате-иоу -То-Гиде-Тханкс-ИоуАР -Роунд /? Сх = 3е8е6е7е4е8е
<ЛИ> ХТТПС: //ввв.веривеллминд.цом / тхе-импортанце-оф-ливинг-ин-тхе-пресент-314874